Зима 2019 - хитови дамски аромати

Зима 2019 - хитови дамски аромати

Чарът на всеки сезон са красивите емоции, които носи. А всяко студено време е по-красиво с подходящия аромат. Разбира се, сезони има не само в дрехите, които носим, но и в парфюмите, които избираме. През зимата подходящи са топлите и интензивни ухания, като най-отличаващите се от тях са ориенталските аромати. Най-често срещаните нотки в тях са кашмир, амбра, мускус и някои видове цветя като орхидеята. Ако обаче предпочитате по-интензивни и тежки парфюми, то изберете такива с нотки на жасмин самбак, тамян и пудрови ухания, които замайват сетивата и пленяват сърцето.

За да  ви помогнем при избора, в този материал ще ви представим част от хитовите дамски парфюми за Зима 2019, които гарантирано печелят всяко мъжко внимание в студените зимни дни.

Giorgio Armani Si Passione Парфюм за жени EDP

Тайното оръжие на всяка жена през тази зима е Armani Sì Passione. Той е уникална интерпретация на класическото издание, която крие в себе си сила, женственост и независим дух от едно съвсем различно измерение. Този разкошен и безкомпромисен аромат е създаден само и единствено за уверените жени - за тези от тях, които обуват високите токчета, слагат ярко червеното си червило и са готови да покорят света! Топлата ароматна композиция съдържа нотки на розов пипер, круша, касис, роза, жасмин, хелиотроп, кедър и ванилия.

Bvlgari Goldea The Roman Night Парфюм за жени EDP

Bvlgari Goldea The Roman Night ще накара всяка жена да се почувства като истинска римска богиня, обгърната в сила и разкош. Вълнуващият аромат, създаден от Алберто Морилас, се открива с божественото ухание на черница. Съставка, която още в Древен Рим била изключително ценена не само заради лечебните си свойства, но и заради силата си на афродизиак. След нея следват нотки свеж бергамот и черен пипер. Заедно те добавят още повече характер на аромата. Bvlgari Goldea The Roman Night има силата да пали пожари дори и през зимата.

Kenzo Jeu d`Amour Elixir парфюм за жени EDP

Kenzo Jeu d`Amour Elixir е чувствен и женствен парфюм, който е обявен като "еликсир на любовта". Уханието е подходящо за дами, които имат смелостта да нарушават "правилата на играта". Ароматният коктейл стартира със сплит от нотки на мандарина, портокал, къпина. Сърцето предлага меки тонове на жасмин и тубороза. Парфюмната компилация завършва с интересен микс от сладки акорди на ром, ванилия и карамел, комбинирани с топлината на сандалово дърво и пачули, които карат жената да излъчва топлина дори и през най-студените зимни дни.

Montale Aoud Lavender Унисекс парфюм без опаковка EDP

Montale Aoud Lavender е един от най-вълнуващите флорални произведения с ориенталски характер, в света на нишовата парфюмерия. В него се откриват подчертани oud акорди и лавандула, които действат на сетивата и подсъзнанието по изключителен и неповторим начин. Вдъхновен от вълшебните ароматни съставки на Изтока, този парфюм притежава дълбочина и чувственост от едно съвсем различно измерение. Ключова съставка в композицията е скъпоценното дърво аквилария. В миналото най-заможните арабски фамилии, горели от него в камините си, за да очароват с божественото му ухание своите знатни гости. Източните култури вярвали, че аромата на "орловото дърво" има силни лебечни свойства за ума и тялото. Благодарение на тази съставка, парфюмите на Монтал са още по-трайни и чувствени.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията Si нa Armani

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, които са подходящи за офис

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Bvlgari Omnia Crystalline EDP – магическо ухание за истински жени

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив