Най-добрите парфюми за жени между 20-25 години

 Правилния аромат за млади дами

Само по себе си откриването на подходящия парфюм е трудна задача. Намирането на аромат, който наистина да ви хареса и същевременно да успее да разгърне Вашата женственост, неповторимост и стил може да отнеме доста време и несполучливи опити. Особено, ако сте жена във възрастовия диапазон между 20-25 години, когато хормоните все още бушуват в тялото Ви и все още не сте наясно кой аромат, е Вашия. На тези години по-голяма част от жените все още робуват на определени марки и модни тенденции.

Разбира се в това няма нищо лошо, но, е крайно неподходящо да се появите на официално събитие със силен и натрапващ се аромат. Поради тази причина, е добре да притежавате няколко вида аромати, които да използвате според случая.

Използване на цветни нотки

На тази възраст забравете за тежките и силни аромати. Те са създадени за по-зрелите и улегнали жени. Изключително неподходящо, е да се използва такъв аромат от млада и все още неопитна дама. На тази възраст трябва да използвате свежи и ненатрапващи се аромати, с които да подчертаят красотата и младостта Ви. Най-подходящите аромати за незрели жени са цветните и плодово-цитрусовите, които съдържат в състава си някои от основните нотки на младостта.

Без значение какъв парфюм използвате – тежък или лек, в никакъв случай не злоупотребявайте с него. Няколко капки от марковия парфюм са абсолютно достатъчни, за да направите впечатление на околните. Не, е нужно да се „къпете” в парфюм, за да привлечете вниманието върху себе си. Сигурна съм, че и Вие, когато минавате до силно напарфюмирана жена сте си задавали този въпрос „Това момиче целия парфюм ли, е изляло върху себе си, преди да излезе”. Така, че ако не искате и за Вас да се носят такива коментари, използвайте любимия си парфюм в умерени количества.

Ако нямате любима марка, то нека Ви дадем няколко предложения за парфюми, които са подходящи за Вашата възраст. Например свежия парфюм Bvlgari Omnia Amethyst, е един от най-популярните аромати сред дамите на тази възраст. Друг от най-харесваните и продавани парфюми за по-млади жени, е аромата на Calvin Klein Beauty. Прекрасната комбинация от мускус и жасмин превръща Calvin Klein Beauty в един от най-желаните парфюми сред младите дами.

Изберете аромат, който  обявява вашето присъствие ! Доверете се на Parfium.bg !

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, които са подходящи за офис

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, които са подходящи за подарък за 8 март - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

“Доброто момиче“ на Carolina Herrera, което покори света

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив