Кои са най-продаваните дамски парфюми за 2015 година

Искате ли да узнаете кой са най-атрактивните дамски парфюми за тази година ?

2015-та е към своя край и сега е времето да обобщим кои са най-предпочитаните дамски парфюми през тази година. Разнообразие в ароматите определено не липсва, но ето кои са тези, които се отличиха като най-продавани.

Споделяме с вас  някои от нашите специални предложения:

Nina Ricci L’Extase EDP – Този парфюм бе лансиран през 2015-та. Създаден, за да провокира въображението на дамите, той е перфектен избор за студените месеци, защото е способен да разтопи сърцата на вашите обожатели и да ви зареди с романтично настроение и усещане за топлина.

Givenchy Dahlia Davin EDP – Този чувствен аромат определено е неподвластен на модните тенденции. Зарежда дамите с желание и сила за постигане на успехи. Изключително женствен и стилен парфюм.

Bvlgari Aqua Divina EDP – Този аромат е създаден за истински богини. Лансиран е през 2015-та година. Неговата топла основа е съставена от нотки на пчелен восък, дървесина и амбра, които ухаят на лукс и класа.

Karl Lagerfeld Private Club EDP – Отново ухание от 2015-та, сътворено от нотки на кашмир, мускус, бадем, розов пипер и бергамот – съвършена комбинация за енергичните дами.

Poison by Christian Dior – Този луксозен ориенталски аромат е създаден през далечната 1985 година и сред най-женствените парфюми, които са се появявали на пазара. Част от нотките, които се преплитат в него са горски плодове, мед и амбра.

Light Blue by Dolce & Gabbana – Вечната класика при дамските парфюми. Това е изключително женствен аромат, който носи настроение и радост.

Euphoria by Calvin Klein – Отново класика. Този парфюм е олицетворение на сексапила, фантазията и неустоимото привличане. Достатъчни са не повече от три впръсквания, за да усетите истинска еуфория около себе си.

Romance by Ralph Lauren – Ухание на любов, свежест и романтика. Тези три думи описват цялата същност на този съвършен аромат.

Alien by Thierry Mugler – Вече няколко години подред този парфюм не спира да владее сърцата на дамите. Изискан аромат за жени, които знаят какво искат.

Burberry The Beat Intense Elixir Perfume – Енергичен парфюм за дами със силен характер. Дървесно-флоралните нотки, заложени в него, са едновременно женствени, секси и динамични. Ароматът е луксозен, интензивен и богат.

Eternity by Calvin Klein – Още една класика при дамските парфюми. Този аромат е лансиран през 1988 година и все още е сред най-предпочитаните от дамите. В него се преплитат нотки на екзотични плодове, кехлибар, пачули и пикантни подправки, които го превръщат в романтично и женствено ухание.

Cashmere Mist by Donna Karan – Парфюмът е като кашмир върху женската кожа. Ароматът му е мек, чувствен и носи усещане за интимност.

А  кой е вашия любим аромат за тази година ? Споделете с нас вашите предпочитания !

Всички ваши желани  парфюми ще откриете в нашия on line магазин  Parfium.bg !

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Любимите парфюми на първите дами

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-предпочитаните дамски парфюми за 2017 г.

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какво трябва да знаем при избора на дамски парфюм за подарък

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив