Топ 8 на най-обичаните цветни дамски аромати

Топ 8 на най-обичаните цветни дамски аромати

Цветният аромат е миризмата на определено цвете, което със сигурност ще разпознаете от хилядите, които се предлагат. Те могат да бъдат както наситени, така и нежни специфични миризми. В парфюмерийния свят има доста такива, но в тази статия сме се спряли на осемте най-яркит, които са обичани от дамите по цялата планета.

Chloe Roses de Chloe

Chloe Roses de Chloe е разработен от парфюмеристите на френската модна компания Chloe през 2013 година. Елегантен парфюм, присъединяващ се към семействата на флоралните аромати. Roses de Chloe e посветен на 50-годишнината на марката и въплъщава атмосферата на розовата градина в Париж. Жената, предпочела този аромат, е трогателна и женствена, нежна и чаровна, крехка и романтична. Chloe Roses de Chloe парфюм за жени EDT

Stella McCartney Stella

Stella е парфюм, вдъхновен от идеята за свежестта на „Царицата на цветята“, уловена на утринното слънце. В него бранда открива българска розова есенция, подчертана от искрящи зелени акорди. Уникалният аромат се отваря с връхни нотки на сочна мандарина и лимони, балансирани с уханна фрезия, за да се създаде мек усет. В основата на парфюма се постилят акорди кехлибар, които разкриват чувствения подтекст.

Stella McCartney Stella 2014 парфюм за жени EDP

Bvlgari Amarena

Bvlgari Amarena е прелестен цветен аромат, посветен на Мадагаскар и магическите земи на Бразилия. Чувственото ухание е съставено от тубероза, роза и череша. Bvlgari Le Gemme Amarena притежава минималистичен, но изключително чувствен и интензивен състав. Първата нотка е тази на тубероза. Тя е символ на удоволствието и страстта. Следва флоралното въплъщение на любовта - розата. Финалното ухание е това на череша.

Bvlgari Le Gemme Amarena парфюм за жени без опаковка EDP

Christian Dior Miss Dior Absolutely Blooming

Този парфюм е създаден за жените, които обичат живота, усмивките и хубавото настроение. Christian Dior Miss Dior Absolutely Blooming  се открива с ярки плодови ухания, следвани от нежни цветя и бял мускус. Ароматът определено е по-страстен и модерен от този на класическият Blooming Bouquet и гарантирано ще Ви накара да се чувствате прекрасно през целият ден!

Christian Dior Miss Dior Absolutely Blooming парфюм за жени EDP

Gucci Flora by Gucci Gracious Tuberose

Gucci Flora by Gucci Gracious Tuberose e букет от аромати който подчертава великолепната женственост. Една истинска ароматна еуфория. Деликатен, свеж, но и определено привлекателен. Подчертава женската индивидуалност. Ароматна комбинация съставена от нотки мандарина, виолетови листа, праскова, тубероза, жасмин, лабданум и кедър. Gucci Flora by Gucci Gracious Tuberose парфюм за жени EDT

Nina Ricci L'Extase Rose Absolue

L'Extase Rose Absolue е парфюм, насочен към дамите, които знаят какво желаят и има за цел да „освободи техните фантазии“. Съставът на L'Extase Rose Absolue се фокусира върху луксозната таифска роза и пикантни подправки, които се спускат от върха преди да се потопенят в кремав дървесен нюанс. В основата на парфюма се преплитат мускус, ванилия, бензоин и пачули.

Nina Ricci L'Extase Rose Absolue Парфюм за жени без опаковка EDP

Paco Rabanne Black XS

Paco Rabanne Black XS е съвременен плодово-цветен аромат за жени, пикантен и много секси. Изключително привлекателен и магнетичен за дамите, и мъжете до тях. Неподражаемата и характерна ароматна аура прекрасно би допълнила вечерта, облечена в малка черна рокля и романтично настроение. Ароматът е изключително харесван, търсен и преоткриван от своите почитатели и до днес. Paco Rabanne Black XS Potion парфюм за жени EDT

Givenchy Live Irresistible

Givenchy Live Irresistible e лимитиран дамски аромат, представен на пазара през 2015 година/ Парфюмът потапя в безгрижна плодова ароматна аура, базирана на основата на ананас. Оживеният му състав включва освен плодове, така и превъзходни цветя и подправки. Приятен, изискан и елегантен парфюм, носител на финеса, типичен за парфюмерийна къща Givenchy.

Givenchy Live Irresistible парфюм за жени EDP

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамските парфюми, които мъжете обожават

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията Omnia на Bvlgari

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните дамски парфюми на Christian Dior

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив