Топ 5 парфюма, които жените трябва да притежават през 2019 г.

Топ 5 парфюма, които жените трябва да притежават през 2019 г.

2019 г. е годината на прасето според китайския хороскоп. Това е дванадесетата зодия по източния календар, която се характеризира с три основни черти - късмет, късмет и пак късмет. Затова 2019 г. ще бъде идеалната година във всеки един аспект от живота - работата ще е изпълнена с много успехи, а личният живот ще прелива от щастие. Защото такова е прасето - то привлича към себе си само успехи. Затова е хубаво в дома си или на работното си място да сложите фигурка на прасе. Но за да ви се случи целият този късмет, трябва и вие да започнете да го приличате към себе си по някакъв начин. А какъв по-лесен начин да привличате житейския успех с течен късмет? За да ви помогнем да се ориентирате правилно, в тази статия сме ви подготвили 5 парфюма, които всяка жена трябва да притежава през 2019 г.

Christian Dior Joy

Joy е едно от най-слънчевите предизвикателства на Christian Dior - същинска искряща радост, идеално сгушена в ароматното сърце на Dior. С уникално име и усмивка на цветя и цитрусови плодове, Joy опиянява сетивата. Хармонично и опияняващо ухание, което се разгръща с по-фини нотки, обгърнати от топла и кремообразна база. Нежно ароматно докосване, което носи уют и неописуемо щастие. Бутилката е семпла, изпълнена с розови цветове. Капачката е обвита с луксозен сребрист пръстен, с който Dior придава завършеност на парфюма. Модната къща дарява почитателите си с това бляскаво преживяване през месец август 2018 година, но от което не трябва да се лишавате и през 2019 г.  Ароматната композиция съдържа нотки на бергамот, мандарина, жасмин, праскова, роза, касис, пачули, мускус, кедър и сандалово дърво.

Christian Dior Joy Парфюм за жени EDP

YSL Mon Paris Couture

YSL Mon Paris Couture разкрива трепета от страстната любовна история. Свежи цитрусови плодове разтварят уханието, а сърцето му бие с вкус на малина и ягода, характерни за колекцията. Сладостта от мандарина и грейпфрут превръщат аромата в изкусително и нежно ухание. Топлината на пачули подчертава деликатния бял мускус, с който се съчетава идеалната основа за Mon Paris Couture. Визията му е вдъхновена от Haute Couture на Yves Saint Laurent и бутилка е обвита с прелестен черен шал, украсен със сребърен блясък. Символ на класическата елегантност, допълнена с лека шикозност, която завладява погледите. Романтичното пътешествие към любовта в най-разкошния град Париж, започва през 2018 година и продължава и през 2019 г. Ароматната композиция съдържа нотки на бергамот, мандарина, личи, грейпфрут, малина, роза, портокалов цвят, божур, татул, амброксан, кашмеран, бял мускус и пачули

YSL Mon Paris Couture Парфюм за жени без опаковка EDP

Cartier Carat

Cartier е известен със способността си дарява с живот диаманти, по един невероятен и изкусен начин. С този парфюм модният бранд подарява на жената възможността да заблести по един по-различен начин. Carat – едно невидимо бижу, което обединява лукс, красота и стил в един чист бял аромат. Неговият създател е парфюмеристът Mathilde Laurent, който е вдъхновен от желанието да сътвори ухание, което да блести с цялата изящност на диамант. А композицията се издига в седемте цвята от светлината, пречупена чрез диамант, представени от седем флорални акорда – зюмбюл, лилия, виолетови листа, иланг-иланг, орлови нотки, нарцис и лале. Букет от огън - хиляда точки светлина, светещи като бутилката, нарязана като диамант, която разбива светлината в безброй нюанси.

Cartier Carat Парфюм за жени EDP

Thierry Mugler Alien

Интуицията на Thierry Mugler, пълна с парадокси и безмилостен стремеж към нови хоризонти, го доведе до ново въплъщение на женствеността. Alien - мистичен чужденец, който слезе на земята, за да се превърне в талисман на женската същност и нейн незаменим аксесоар. Автори на този пленителен ароматен еликсир са Dominique Ropion и Laurent Bruyere.  Ароматът е разделен на  три основни линии - топъл бял кехлибар в основата, дървесни нотки в сърцето, и слънчев индийски жасмин в горната част.

Thierry Mugler Alien парфюм за жени без опаковка EDP

Trussardi Sound of Donna

Sound of Donna е едно от най-новите съблазнителни ухания от Trussardi, което със сигурност ще остави своя отпечатък в сърцето на всяка дама и ще й донесе много късмет, съпътстван с прекрасни емоции. Парфюмът е деликатен, но притежава изключително присъствие, нежен и в същото време неудържим. Парфюмеристът, създал това бижу, е Emilie Coppermann. Тя съчетава изненадваща композиция, която принадлежи към ориенталските аромати, но в нея се откриват и флорални акорди, украсени с дървесни акценти. В началото сочни нотки мандарина флиртуват със свежи бадеми и неустоимото ухание на магнолия. В сърцето се зарежда мистериозна чувственост от тубероза, която се подсилва от кралицата на цветята и нежната мекота на хелиотроп. В края на ароматната симфония, базовите ноти създават фин баланс между сандалово дърво, пачули, кестен и вкусна сметана. Sound of Donna е облечен в стъклена бутилката, която изпъква с Ultra Violet цвят, който е определен като цвят миналата година.

Trussardi Sound of Donna Парфюм за жени EDP

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-популярните дамски подаръчни комплекти

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 женски аромати на Bvlgari

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-добрият коледен подарък за жена - парфюмът (част 1)

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив