Топ 5 на най-продаваните дамски парфюми на Karl Lagerfeld

90 Прегледа
 

Харизма и увереност в ароматите на Лагерфелд

Какво може да очакваме от парфюми с име Karl Lagerfeld? Със сигурност не нещо стандартно, нещо познато и лишено от стил. Екстравагантният Lagerfeld знае как да накара една жена да се почувства уникална и да подчертае своята класа. Ароматите, които събрахме за вас в тази класация са интересни, женствени, елегантни и много Lagerfeld. Ето кои са те:

Топ 5 на най-продаваните дамски парфюми на Karl Lagerfeld

1.Karl Lagerfeld For Her EDP

Този дизайнерски аромат е лансиран през 2014 година. Lagerfeld нарича уханието си „мода за носа” и тази мода определено успя да завладее сърцата на дамите по света. Елегантният и дързък аромат  е изграден от обаятелни плодово-цветни нотки. Композицията отваря със сочна и кадифена праскова и свежестта на лимон. Сърцевината преплита в себе си букет от нежна роза, червен жасмин и страстното ухание на магнолия. Основата е съставена от дървесни акорди, мускус и топъл кехлибар. Това е един от най-успешните дамски аромати на Lagerfeld и продължава да е неизменна част от класациите за най-обичани парфюми.

2. Karleidoscope EDP

 „Karleidoscope” не разкрива само различното в една муза, а разкрива аурата на всяка жена.” – така Lagerfeld представя своето дамско парфюмерийно бижу. Композицията е модерна и много чувствена – въплъщава в себе си страстта и очарованието на всяка една жена. Ароматът е ориенталски и цветен. Началните акорди звучат под котките на романтична виолетка, зелени акорди и анджелика, а сърцевината е съставена от пачули, фрезия и хелиотроп. Основата е магическа – тонка боб и ароматен тамян. Парфюмът носи усещане за стил, елегантност и тайнствено обаяние. Ароматът е съдаден от Christophe Raynaud и лансиран на пазара на ароматите през 2011 година.

3. Paradise Bay EDT

Този свеж и летен аромат бе лансиран през 2015 година, а негови създатели са парфюмеристите Сесил Матън и Серж Мажулие. Парфюмът носи усещане за красота, за откъснатост от градската шумотевица, потапяйки се във водите на отдалечен залив или на някой райски плаж. Невероятната дамска композиция започва с нотки на сочна праскова, личи и сладък ананас. Сърцевината е цветна и съдържа нотки на магнолия, роза и жасмин. Базовите нотки са сандалово дърво, ароматна ванилия и мускус. Уханието е леко, прохладно и свежо – всичко, от което една дама се нуждае в горещите дни.

4. Sun Moon Stars EDT

Парфюмът е лансиран през далечната 1994 година. Той е чувствен, топъл и в характерния за Карл Лагерфелд уникален стил. Композицията е плодово-цветна. Връхните нотки са водна лилия, фрезия, роза, бергамот, праскова и сочен ананас. Сърдечните нотки са съчетание от жасмин, корен от ирис, нарцис, момина сълза, хелиотроп, орхидея и цвят от портокал. Кедър, ванилия, мускус, кехлибар и сандалово дърво са нотките, които изграждат основата. Парфюмът е създаден от София Гройсман. Магическото му ухание се превърна в любимо на много жени по цял свят.

5. Private Club EDP

Парфюмът бе представен през 2015 година и е създаден от Софи Лаб. Вдъхновен е от блясъка на шумните партита и красотата на нощния живот. Насочен е към дамите, които умеят да се радват на живота, които притежават класа и стил, които обичат да са в светлината на прожекторите. Ароматът е цветно-ориенталски. Композицията започва с розов пипер, лимон и бергамот. Нежната сърцевина е изградена от магнолия, виолетка и роза, а чувствената база е съставена от мускус, бадем и кашмир. Красивите нощни птици биха оценили подобаващо това върховно ухание.

Елате в женския свят на Lagerfeld ! В Parfium.bg ще ви  предложат индивидуална консултация, която ще ви улесни при избора на подходящия продукт!

 
Публикувано в: Дамски парфюми

Оставете коментар