Топ 5 на най-продаваните дамски парфюми на Donna Karan

Енергия, магия и страст

Donna Karan New York е американска модна компания, чиито основатели са дизайнерката Дона Каран и нейният съпруг Стивън Уейтс. Първият парфюм на модната диктаторка е лансиран през 1992 година. Ароматите се продават с марката DKNY и Donna Karan Beauty. Парфюмната колекция на компанията включва над 100 аромата. Парфюмеристи на ароматните бижута са Алберто Морилас, Родриго Флорез – Рюкс, Труди Лорен, ИФФ, Хари Фермонт и други.

Топ 5 от най-обичаните и продавани дамски ухания на марката

1.DKNY My NY EDP

Ароматът е лансиран през 2014 година и е вдъхновен от летните дни в Ню Йорк. Създател на уханието е Труди Лорен. Парфюмът е олицетворение на съвременната градска култура и е насочен към модерните и стилни дами. Лице на рекламната кампания е популярната актриса и певица Рита Ора. Връхните нотки на уханието са розов пипер, галбан и малина. Сърцевината е изградена от нотки на фрезия, жасмин и корен от ирис. Основата е съставена от нотки на амбра, мускус, ванилия и пачули.

2. DKNY Be Delicious EDP

Това невероятно ухание е лансирано през 2004 година. Парфюмът е изпълнен с жизненост и младост. Ароматът му е способен да пренесе всеки в Сентрал парк – дълги разходки, слънчеви следобеди и тротоарни кафенета. Композицията започва с началните нотки на магнолия, грейпфрут и краставица. Сърдечните нотки на уханието са зелена ябълка, виолетка, роза, момина сълза и тубероза. Основата е изградена от нотки на мускус, кехлибар и сандалово дърво.

3. DKNY Be Delicious Fresh Blossom EDP

Това е изключително нежен, ефирен и лек дамски аромат, който напомня за първите дни на пролетта, когато се пробужда природата, когато се появяват новите цветове и аромати. Флаконът запазва традиционната форма на ябълка, а цветът му е розов. Парфюмът е представен през 2009 година. Връхните нотки на аромата са кайсия, касис и грейпфрут. Сърдечните нотки са жасмин, роза и момина сълза. Базата е съставена от нотки на дърво и червена ябълка.

4. DKNY Delicious Night EDP

Парфюмът е лансиран през 2008 година. Той въплъщава в себе си духът на Ню Йорк – градът, който никога не спи и е център на всички възможни забавления, емоции и приключения. Началните нотки на аромата са помело, джинджифил, къпина и фрезия. Сърцевината съдържа нотки на орхидея, жасмин и ирис. Базовите нотки на парфюма са ветивер, пачули, ванилия и кехлибар.

5. Donna Karan Be Delicious Blossom Juiced

Женствен, чаровен, елегантен, фин и ефирен  аромат за жени представен на пазара 2011г. Ароматен коктейл съставен от нотки розов грейпфрут, касис, фрезия, пасифлора, ябулков цвят, лилия, роза, сладък грах, розово дърво, ветивер, бял мускус.

Не пропускайте да разгледате и другите ни предложения с марка DKNY на Parfium.bg! Там ще получите индивидуална консултация и подход, която ще ви помогне да изберете подходящия продукт!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Toп 10 на най-популярните дамски парфюми, подходящи за зимата - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-популярните дамски парфюми на Mercedes Benz

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните дамски парфюми на Thierry Mugler

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив