Топ 5 на най-привлекателните пудрени аромати

Сигурно веднага сте си задали въпроса, що е то пудрен аромат? Ами, такъв, който ухае на пудра, разбира се. Независимо дали е по-малко или повече луксозна, на теракотена или розова основа, с апликатор или с пухче, наситена или по-нежна, пудрата си е пудра и безспорно внася изключително много нежност и женственост в парфюмите. И затова, ако ви се експериментира с нещо ново, което искате да подчертае деликатността и чувствителността ви и да накара всички наоколо да видят във вас жената, то ви препоръчваме да се доверите на някой от парфюмите в нашия топ 5 на пудрени аромати.

Guerlain L`Instant Magic – aромат на класическа, луксозна пудра

Guerlain L`Instant Magic има флорален дървесно-мускусен характер, което го прави прекрасен избор за онези дами, които винаги искат да бъдат център на вниманието, но заедно с това да успят да запазят своето мистериозно и интригуващо излъчване. Парфюмът комбинира ароматните нотки на сладките роза и фрезия с леко горчивия, но силен аромат на бадема. Като всичко това се разпростира върху благородните нотки на кедър, мускус и сандалово дърво.

Gucci Envy Me – жасминова пудра

Gucci Envy Me е създаден за всички млади девойки, които излъчват сексуалност и страст, и винаги са в крак с модните тенденции. Ароматът е подходящ за ежедневието и неофициални срещи. Той е изключително романтичен, променлив, искрящ и подчертава индивидуалността на своята собственичка. Ароматната комбинация се отличава с особена деликатност и нежност и е съставена от плодово-цветни акорди на жасмин, нар, личи, горски нотки, розов божур, кайсия, манго, розов пипер, сандалово дърво и бял чай.

Agent Provocateur Maitresse – пудрен теменужен бонбон

Знаете ли, че древногръцката богиня е създала като дар за жените любовната магия и я е изпратила на Земята по формата на ароматна течност? Уханието носи името Maitresse и се отличава с божествен аромат със загадъчни и фини нотки, който е създаден да провокира и да печели обожание. Парфюмът дори често бива определян от жените като естествен цветен афродизиак. Ароматната композиция съдържа нотки на виолетови листа, бял лотос, иланг-иланг, роза османтус, жасмин, ирис, ветивер, пачули и амбра.

Creed Fantasia de Fleurs – ирисова ретро пудра

Fantasia de Fleurs e именно онзи аромат, който пленява Елизабет Баварска (Сиси). Императрицата на Австрия, принцеса на Бавария, кралица на Бохемия и Унгария – Сиси се превръща в еталон за стил и красота из целия европейския континент. И интерпретацията на Creed връща точно в онази отминала епоха и може да накара всяка българка да потръпне от възхита какви дами са носили уханието на българската роза. Fantasia de Fleurs съдържа нотки на мед, българска роза, амбра, тубероза, теменужки, жасмин, амбра и ирис, който носи особена пудрена плътност.

Essence Eau de Musc Narciso Rodriguez – мус от розова пудра

Веднъж задали на дизайнера Нарцисо Родригез въпроса как иска да бъде запомнен след сто години. Отговорът му бил: „Когато някой разглежда работата или живота ми, искам да си спомнят за мен с малкото красота, която внасям повече в един свят, който отчаяно се нуждае от такава“. Именно това желание се открива в Essence Eau de Musc, чиято ароматна композиция съдържа нотки на мускус, розови пъпки, здравец, бял ирис и др.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какъв парфюм да подарим на любимата жена за 8 март

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, подходящи за есента - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамските мускусни ухания, които покориха сърцата ни

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив