Топ 5 дамски парфюма с пикантни нотки, подходящи за есента

Топ 5 дамски парфюма с пикантни нотки, подходящи за есента

Tom Ford Velvet Orchid 

Tom Ford Velvet Orchid e дамски парфюм, представен на пазара 2014 година. Уникален като характеристика и атмосфера, неподражаем, мек и бляскав. Усещането, което дава за лукс, е силно и уникално. Характерното за аромата е, че е изключително траен и запомнящ се. Парфюмът е смел и бляскав и е предназначен за жените, които са в състояние да завладеят мъжа само с един поглед, жест или дума. Velvet Orchid е създаден от Yann Vasnier, Cаlice Becker, Shyamala Maisondieu и Antoine Maisondieu. Tom Ford - това е специален знак за качество, оригиналност и характер. Tom Ford Velvet Orchid  EDP излива интензивни нотки на женственост, въплътени в кадифени нюанси на орхидея.

Chanel Coco

Coco може би е онзи аромат на марката, който най-силно олицетворява личността на Габриел Шанел. В него е въплътен вечният й порив към революционните промени в дамската мода. Това е ухание, което изразява и нейната страст към всичко, което е изваяно в бароков стил. Тази интерпретация на Coco е сътворена от ориенталска композиция с флорални и пикантни акорди, в по-лека свежа и нежна наситеност на аромата, без да губи от своето богатство. Парфюмеристът Jacques Polge влага своите умения и сили, за да създаде този причудлив, изящен и стилен аромат. Нежно се разпръсква и докосва кожата на жената по неописуем начин, като й придава незаменимо луксозно ухание.

YSL Black Opium

Opium e представен на пазара през 2015 година. Мистериозен, магнетичен, изискан, женствен и запазил всички онези компоненти, които водят до пристрастяване. Изразява индивидуалността и подчертава женствеността. Ароматната композиция се открива с плодови акорди, чиито носител е тръпчивия и освежаващ аромат на касис, комбиниран с аромат на круша, цитруси и кора от мандарина. Сърдечните акорди включват ароматни тонове кафе, смесено с жасминов чай и сладък портокал. Чувствеността е подчертана от бял мускус и бяла дървесина, които са определящи за завършващите акорди.

Chanel No.5

Chanel Chanel № 5 е дамски парфюм превърнал се в годините в символ на изискан вкус, стил и непреходност. Създаден е от парфюмериста Ernest Beaux, чиято цел е била да създаде сложен и различен аромат, в който съставките не могат да бъдат изолирани, а да се възприемат като обща компонента. Представен е на пазара 1921 година в петия ден на петия месец. Продължава и до днес да бъде на едно от първите места по продажби в световен мащаб.

Lancome Miracle

Плодово-пикантния аромат на Miricle с наситени нотки магнолия, жасмин, джинджифил, черен пипер, мускус и кехлибар е изключително подходящ за есента. Ароматен коктейл, който ще Ви прегърне и остави без дъх. Пaрфюмът е проектиран за ярки и красиви жени, които са в крак с модите тенденции на пазара и отговарят на всеки нов ден от живота си с радост, надежда и безкрайно вдъхновение.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните дамски парфюми на Karl Lagerfeld

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, които са подходящи за офис

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 марки парфюми за жени

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив