Топ 5 дамски парфюма на Bvlgari

Топ 5 дамски парфюма на BvlgariBvlgari Pour Femme

Bvlgari Pour Femme e истинска женска класика! Парфюмът се появява през 2006 г. и до днес остава символ на уханието, което трябва да има истинската жена от 21 век. Предава на притежателите си усещане за мека и деликатна женственост.  Изключително богатата ароматна композиция се оваря от връхни нотки на карамфил, виолетови листа, кориандър, зряла малина, праскова, бергамот, портокалов цвяти  пипер съчуан. Цялото това магнетично ухание прелива в сърцето в нотки от корен от перуника, ирис, хелиотроп, момина сълза, българска роза и египетски жасмин, които бавно преливат в база, създадена от кехлибар, сандалово дърво, мускус, бензоин, ванилия, зелен чай, дървесни ухания, кедър и стиракс.

Bvlgari Goldea

Bvlgari Goldea е дамски парфюм, вдъхновен от златото и светлината, която се отразява в него. Буквалният превод на заглавието е Gold – злато, и Dea - богиня. По този начин ароматът се превръща в идеалното „тайно оръжие“ на богинята, която се крие във всяка една съвременна жена. Любопитно е, че парфюмът поставя началото на нова колекция аромати на Bvlgari, която се появява 10 години след последната колекция Omnia. Определението е за флорален-ориенталски аромат, създаден от парфюмериста Alberto Morillas. Истинска наслада за сетивата, едновременно модерен, изискан, женствен, магнетичен и фин. Високата класа е негова запазена марка. Ароматната комбинация е изключително топла и цветна. Първите акорди които завладяват са кристален мускус, нероли, малина и бергамот. Сърдечните нотки включват златен мускус, иланг-иланг, жасмин. Базата е стабилна и в състава и влизат мускус, кехлибар, пачули, египетски папирус.

Bvlgari Omnia Amethyste

Bvlgari Omnia Amethyste  ецветен аромат, вдъхновен от скъпоценните отблясъци на аметиста. Парфюмът една нова приказка за грация и изкушение, в която може да се открие всяка млада дама, която изразява себе си чрез един обгръщащ и в същото време свеж аромат. Нейната грациозност отразявa комбинацията от чистите и автентични нотки, а аметистът, символ на баланса, представя благородството на истинската грациозна и хармонична душевност.  Силата на Omnia Amethyste е да подчертава женствеността и да разкрива нейната дискретната чувственост. Изискан, женствен и деликатен аромат лансиран на пазара 2006г. Оставя след себе си нежна, женствена и романтична аура. Ароматната комбинация представлява прекрасна колаборация между нотки на ирис, български рози, розов грейпфрут и др.

Bvlgari Goldea The Roman Night

Всяка жена освен уважение и възхищение заслужава и прелестен букет с цветя. И Bvlgari Goldea The Roman Night й дава точно това! Той може да накара всяка жена да се почувства като истинска богиня. Вълнуващият аромат, създаден от парфюмериста Алберто Морилас, се открива с божественото ухание на черница - съставка, която още в Древен Рим е била изключително ценена не само заради лечебните си свойства, но и заради силата си на афродизиак. След нея, следват нотки свеж бергамот, черен божур, роза, жасмин, черен мускус, ветивер, пачули, дъбов мъх, тубероза абсолю и черен пипер. Заедно всички тези нотки добавят още повече характер на аромата.

Bvlgari Aqva Divina

Bvlgari Aqva Divina е първият парфюм за жени от серията Aqva на Bvlgari, който е представен на парфюмерийния пазар в началото на 2015 година и оттогава става нейна запазена марка.Може би най-интересното, което бихме могли да кажем за този светъл и много чувствен аромат, е, че той е вдъхновен от картината на Ботичели - "Раждането на Венера". Едва ли има човек, който да не се сеща за нея и може би това достатъчно описва качествата на уханието – на истинската жена!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

5 дамски парфюма, подходящи за есента на 2017

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

“The One” на единствените Dolce & Gabbana

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 8 на най-обичаните цветни дамски аромати

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив