Топ 10 на парфюмите с аромат на българска роза

Addict Christian Dior

Christian Dior Addict Eau de Parfum  е всъщност променен вариант на оригиналния аромат, който излиза на пазара през 2012 г. Топъл, пикантен, женствен и магнетичен, парфюмът се отваря с нотки на портокалов цвят, съчетани с листа от мандарина. Сърцето крие в себе си омайна българска роза и жасмин Самбак, а завършек, който пленява с особена харизма, придава прекрасната нотка на сладка ванилия.

Dune Christian Dior

Парфюм, който излиза на пазара през 1991 г., но и до днес остава любим на много жени по целия свят. Специфичният му цветно-морски аромат е съставен от нотки на лилия, божур, амбра, шибой, метличина , мъх и българска роза.

Flower Kenzo

Талантливият парфюмерист Алберто Морила създава този необичаен аромат през 2000 г. Уханието представлява смесица от естествената красота на природата с живопистта на големия град. Съдържа нотки на българска роза, глог, касис, роза, жасмин, виолетки, ванилия и бял мускус.

Hypnotic Poison Christian Dior

Ванилово-ориенталският аромат на Hypnotic Poison e изключително скандален, секси и съблазнителен. Аромат, към който никой не остава равнодушен. Ароматната му композиция представлява истински коктейл от наслада с нотки на кайсия, презряла слива, кокос, българска роза, момина сълза, тубероза, жасмин, кимион, сандалово дърво, бадем, ванилия и палисандър.

La Panthere Legere Cartier

Cartier La Panthere Legere e дързък, смел и чувствен аромат с фино, класическо и деликатно излъчване, който е създаден с мисъл за страстните и свободни жени. Съдържа нотки на българска роза, круша, бергамот, зелени акорди, праскова, иланг-иланг, тиаре, алдехиди, жасмин, гардения, дъбов мъх, мускус, ирис, кожа, пачули и др.

La Petite Robe Noire Guerlain

За La Petite Robe Noire е достатъчно единствено да кажем, че е вдъхновен от малката черна рокля, която излъчва елегантност и парижки шик. Нататък и сами можете да си представите. Ароматната композиция съдържа нотки на черна череша, българска и турска роза, червени горски плодове, женско биле, бадеми, ананас, черен чай, бобова тонка, пачули, ирис и ванилия.

Omnia Amethyste Bvlgari

Този цветен аромат е вдъхновен от отблясъците на скъпоценния камък аметист. Всеизвестно е, че аметистът е символ на баланса, затова парфюмът е създаден така, че да подчертава благородството на всяка хармонична и грациозна душевност. Ароматната композиция съдържа нотки на ирис, роза, розов грейпфрут, зелени листа, ирис и др.

Rосе Essentiel Bvlgari

Bvlgari Rose Essentielle е парфюм, насочен към младото поколение. Неговото докосване е ефирно и грациозно, обвитоежни и фини цветни и пот изключително нлодови нюанси. Изобщо, луксозен дамски аромат, в композицията на който са скрити няколко вида рози.

Tresor Midnight Rose Lancome

За Tresor Midnight пък е достатъчно да припомним само неговата реклама – прелестната Ема Уотсън, която позира на фона на града на любовта – Париж. Освен българска роза, парфюмът съдържа още и нотки на малина, божур, жасмин, черни листа от френско грозде, ванилия, мускус, розов пипер от Мадагаскар и др.

Valentina  Oud Assoluto Valentino

За онези специални моменти, в които жената иска да се почувства желана, секси и привлекателна, препоръчваме Valentina Oud Assoluto Valentino. Парфюмът се характеризира с уникална изразителност, емоция и разкош! Ароматната композиция съдържа нотки на българска роза, кардамон, нероли, ванилия, шафран и дървесни акорди.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски ориенталски аромати, предвестници на лятото

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамските парфюми, които мъжете обожават

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, подходящи за подарък за Свети Валентин

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив