Toп 10 на най-популярните дамски парфюми, подходящи за зимата - част 2

С най-голямо удоволствие продължаваме нашия списък с най-популярните дамски парфюми, които имат силата да топлят и жени, и мъже през студените зимни дни. А ако Вашият любим зимен аромат се различава от нашите, можете да ни споделите за него във формата за коментари :)

Chanel Coco Noir 

Още с пускането си на пазата през 1984 г. Chanel Coco Noir записва със златни букви името си в историята. Този богат, луксозен, пищен и изключително секси аромат е създаден от парфюмериста Jaques Polge и е затворен в изискан класически флакон. Благодарение на уникалния си състав, парфюмът успяда да улови духа на Ориента, заради което го препоръчваме на всички дами, които имат афинитет към изтока. Върха се разкрива от нотки на калабрийски бергамот и грейпфрут, които нежно преминават в сърцевина от букет от цветни ухания на роза, жасмин и нарцис. А краят е изнтензивен и наситен и включва перфектна комбинация от сандалово дърво, бял мускус, сладка ванилия, бобова тонка, пачули и олибан.  

Gucci Envy Me   

Envy Me на Gucci е създаден с мисъл за младите дами, които с любопитство и страст следят всички нови модни тенденции. Подходящ е за жени, които излъчват сексуалност и страст и може да се превърне в тяхното най-силно "тайно оръжие" през зимните месеци. Ароматът е романтичен, искрящ и променлив, което го прави подходящ за неофициални срещи и поводи. Появява се на пазара през 2004 г., но и до днес остава символ на красивите и предизвикателни млади жени. Ароматната комбинация е интересна, деликатна и нежна, съставена е от личи, горски акорди, жасмин, нар, розов божур, мускус, кайсия, розов пипер, манго, праскова, сандалово дърво и бял чай.

Givenchy Very Irresistible L`intense 

Givenchy Very Irresistible L`intense и Лив Тайлър. Лив Тайлър и Givenchy Very Irresistible L`intense. Парфюмът и жената завинаги ще останат свързани. Прекрасната актриса и модел се превръща в рекламно лице на аромата още през 2011 г., когато той се появява на парфюмерийния пазар. Веднага се отличава със своя стил, женственост и дълготрайност, които няма как да останат незабелязани нито от мъжете, нито от жените. Givenchy Very Irresistible L`intense представлява едно своеобразно завръщане към света на рокендрола, заради което е подходящ за всички дами, на които музиката е в кръвта. А какво по-хубаво от това две от най-развитите ни сетива - слуха и обонянието, да ни топлят през студените зимни дни! Парфюмът преставлява невероятен коктейл, който е забъркан от нотки на турска роза, бял мускус, пачули и слива - комбинация, която излъчва енергия и страст.

Burberry London

Ако искате да усетите пулса на стария Лондон, то този парфюм е точно за вас. Появява се на пазара през 2006 г. и носи усещане на много уют, елегантност и класика. Ароматът изразява непринудената елегантност, която трябва да излъчва всяка уважаваща себе си жена.  Burberry London е създаден от парфюмериста Dominique Ropion, който успява да създаде класически цветен аромат, в който доминира любимата му нотка на жасмин. Композицията съдъръжа още и цветето тиаре, божър, мускус, пачули и сандалово дърво.

Prada Candy Kiss

Това изкушение, носещо названието Prada Candy Kiss, се ражда през 2016 г. изпод ръцете на парфюмериста Daniela (Roche) Andrier. Характерното за композицията е, че е създадена в духа на така популярния през последните години минимализъм и включва единствено нотките на няколко вида мускус, ванилия и портокалов цвят. Целта на новия аромат е да предизвика своята собственичка да изживее нов вид емоция - нещо, което е нужно на много жени именно през студените дни, които се нижат бавно и сякаш нямат край.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюми, които са най-подходящи за коледен подарък

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 8 на най-обичаните цветни дамски аромати

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-предпочитаните дамски парфюми за 2017 г.

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив