Toп 10 на най-популярните дамски парфюми, подходящи за зимата - част 1

Смяната на сезоните прeдполага и смяната на парфюма. Съществуват, разбира се, такива нежни и топли аромати, които са подходящи за студеното време и могат да бъдат страхотен аксесоар на дамите за по-добро настроение. За да ви улесним, сме събрали на едно място 10 прекрасни парфюма, които смятаме, че са идеалният избор за зимата. Надяваме се да успеем да ви помогнем да се почувствате специални и желани през студените нощи и дни, които предстоят.

Christian Dior Jadore

Този цветно-ориенталски аромат съдържа нотки на мандарина, жасмин, мускус, слива, орхидея, роза и къпина и е подходящ за всички представителки на нежния пол, които през лятото са били център на внимание и държат да запазят тази тенденция и през зимата. Парфюмът е представен на световния пазар през 2011 г. с флакон, разработен в елегантна форма, която наподобява числото 8. Самият Кристиян Диор смята осмицата за щастливо число, което му напомня нежните и красиви извивки на женското тяло. Уханието въплъщава усещането за крайната женственост и идеалите на френския лукс.

Dolce & Gabbana The One

Dolce & Gabbana The One парфюм е плодово-цветен дамски парфюм, с леки ориенталски акорди. Представен е за продажба на пазара 2006г. Dolce & Gabbana The One е парфюма на съвременната изкусителка, чиято визия е сбор от външен вид, маниери, стил  и финес. както всички аромати на модния лейбъл, и този е специален и изключително характерен. Модерен, изпълнен с блясък и чувственост. Омагьосва и придава особена харизма, и жената наистина се усеща The One.

Versace Crystal Noir

Versace Crystal Noir Eau De Parfum е богат, пищен и разкожен аромат за жени, който се отличава с магнетично излъчване и голяма трайност. Създаден е от парфюмериста Antoine Lie през 2004 г. и оттогава жените, които го предпочитат, се отличават с изключителна сексуалност и женственост. Парфюмът съдържа нотки на кехлибар, сандалово дърво, мускус, портокалов цвят, гардения, кокос божур, пипер, джинджифил и кардамон.

Guerlain L` Instant

Парфюмът на Gierlain е хем деликатен, хем невероятно сложен аромат, който излиза на пазара през 2003 г. Той има силата да събужда всички сетива, да енергизира и да изпълва живота с емоции. Подходящ е за моменти на нежност, страст, любов и чувственост. Създаден е от парфюмериста Maurice Roucel. Ароматният коктейл съдържа нотки на червена ябълка, мандарина, бергамот, магнолия, жасмин, иланг-иланг, мускус, тамян и ванилия.

Christian Dior Addict

Christian Dior Addict е съблазнителен, луксозен и страстен парфюм за жени. Всяка дама, която се е докосвала до него, познава неговата чувствено-кадифена аура в различни ярки цветове. Подходящ е за самоуверени жени, които всеки ден се събуждат с мисълта, че трябва да покорят света. Парфюмът се появява през 2014 г. и оттогава досега тази невероятна колаборация от нотки на мандарина, жасмин, нероли, сандалово дърво и ванилия остава една от най-обичаните и търсени от дамите по целия свят. 

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-привлекателните пудрени аромати

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните дамски парфюми на Karl Lagerfeld

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, които са подходящи за плаж

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив