Топ 10 женски аромати на Bvlgari

Bvlgari - диаманта в света на ароматите

Компанията Bvlgari, е била основана през 1884г. в Рим. В днешно време тя е известна като производител на бижута и се е превърнала в една от най-луксозните марки на света. Сред продуктите на Bvlgari, се предлагат също- Bvlgari часовници, аксесоари, продукти за грижа за кожата и парфюми - всичко това е с най-високо качество и новаторски стил. Дамският парфюм Bvlgari е специален продукт. Произведенията на Bvlgari са символ на лукс, стил и вкус, и са сред най-добрите в света.

Най-характерните парфюми на Bvlgari 

Bvlgari BLV Notte

Много съблазнителен и чувствен аромат за жени. В този „тъмен“ и наситен аромат, присъстват фини нотки, напомнящи на невероятно агресивни миризми на страхотни парфюми, заедно с нотки на тъмен шоколад. Мистериозен, съблазнителен и почти опияняващ аромат, подходящ за вечерта. Създателя на този аромат е Alberto Morillas. Лансиран е през 2004 година.

Bvlgari Omnia Green Jade

Този аромат символизира хармонията и изкушението в едно. Свежи връхни нотки- зелена мандарина и цветна круша, последвани от нотки на жасмин, които след това отстъпват място на базови нотки- шам-фъстък, мускус и бяло дърво. Omnia Green Jade е създаден специално за жени, които не са просто млади на документи, но и по душа. Създаден  е през 2009 година от Alberto Morillas.

Bvlgari Voile de Jasmi

Този аромат в някои отношения наподобява класическия Bvlgari Pour Femme, но това в никакъв случай не го прави по-малко уникален. Той е освежаващ, чувствен и изискан аромат с фини нотки на бергамот, мимоза, която заменя аромата на жасмин, роза и момина сълза.  Аромата е създаден от  Nathalie Lorson през  2006 г.

Bvlgari Rose Essentielle

Това е зелен, свеж, ободряващ аромат, в който присъстват флорални нотки  като - турска роза, жасмин и виолетки. В сърцевината хармонично са съчетани  сочни къпини, теменужка и жасмин . Сандаловото дърво и пачули правят траен и чувствен завършек.  Авторът на тази композиция е успял да създаде нещо, към което една дама рядко би могла да остане безразлична.Аромата е създаден от Beatrice Piquet през 2006.

Bvlgari Bvlgari Pour Femme

Представител на семейство от флорални аромати. Той се откроява със свежи нотки на кристал, който контрастира с базови нотки на мускус. Въпреки това базовите нотки, които доминират в нежен розов аромат, правят хармониченя състав мек и удивително женствен.Създателя на този пресъздаден отново през 2006 година аромат е Sophia Grojsman.

Bvlgari  Mon Jasmin  Noir

Загадъчен аромат в елегантен черен флакон, който ще привлече феновете на дървесно- тревните аромати. Съчението от дърво и жасминови базови нотки, оставят едно екзотично, вълнуващо преживяване. Съставът се допълва от светлината и женствените нотки- бадеми, гардения, билки и женско биле. Лансиран е през 2012 година.

Bvlgari Au the Rouge

Много гъвкав аромат, подходящ за почти всички поводи. Със създаването си, за първи път в историята на парфюмите, били използвани нотки на червен чай. Те са допълнени от розов пипер, бергамот и портокал, с леки нотки на мускус и орех. Зад създаването на този парфюм стои Olivier Polge. Лансиран е през 2006 година.

Bvlgari Omnia Crystalline

Този ярък парфюм се отнася към цветочните аромати, но това съвсем не го кара да изглежда като аромат, за когото вече сме говорили. Екзотичните нотки на лотосов цвят , се заменят с елегантни дървесни нотки, създавайки много женствено и удивително хармонично съчетание. Съдаден е от Sonia Sieff и е лансиран през 2013 година.

Bvlgari Omnia Amethyste

Авторите на този парфюм, вдъхновени от приказно блестящия аметист, създадоха своя шедьовър за самоуверени и независими жени. Резултатът- силен, изразителен и въпреки това женствен аромат с базови нотки на розов грейпфрут и хелиотроп, и базови нотки на българска роза. Създаден  е през 2006 година от Alberto Morillas.

Bvlgari Pour Femme

Класически женски парфюм, който може да ви допълни, както едно елегантно бижу. Деликатен цветен букет открояващ се с нотки на портокалово дърво, теменужка и портокалов цвят. Те преливат от романтичен, нежен жасмин самбак, като накрая се разкриват базовите нотки- чувствена мимоза и винаги женствена роза. Създателя на този аромат е Sophia Grojsman.  Съдаден е през 1994 година.

Присъединете се към света на Bvlgari !

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 дамски парфюма с пикантни нотки, подходящи за есента

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Есен 2018: Нови дамски парфюми – CH, Paco Rabanne, Bvlgary и Gucci

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

JLove – парфюм от линията на Дженифър Лопес

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив