Thierry Mugler Angel - любимият аромат на Хилари Клинтън

Парфюмът - завършек на перфектната визия

Хилари Даяна Родам Клинтън - първата жена, която има реален шанс да стане стопанка на Белия дом, винаги демонстрира безупречен вид - стилни, макар и малко строги дрехи, перфектно поддържана прическа и маниери, на които би завидяла дори и английската кралица. Има обаче още един важен елемент, който завършва перфектната визия на Хилари и който, за съжаление, няма как да усетим от екрана на телевизора - нейният парфюм.

Angel на Thierry Mugler

Едва ли някой ще се учуди, че една от най-влиятелните жени в света е избрала именно Angel на Thierry Mugler за предпочитан аромат. Неговото наситено и привличащо вниманието ухание е трудно да остане незабелязано от всички около нея. Angel оставя зад Хилари сладък шлейф с плисък на пачули, шоколад, карамел, плодове, ванилия, захарен памук, мед и мускус. 

Авторите на тази блестяща композиция са парфюмерите Ив до Ширин и Оливие Кресп. Те си поставят за цел да създадат уникален гурме аромат и така правят истинска революция в световната парфюмерийна индустрия, като изработват парфюм с основен акцент молекулата етил малтол, която има специфичен сладко-плодов вкус и карамелено-плодов мирис. Всъщност Angel е един от малкото аромати в света, които нямат никакви флорални нотки. Създаден е за жени, които обичат да оставят следа след себе си и използват парфюма като магнит, който привлича всичко, което неговата притежателка си пожелае.

Връхните нотки са преплетени от свежия и особен чар на бергамота и мандарината, които внушават безкрайност, спокойствие и вътрешен душевен мир. Сърцето пък разпространява възхитителен опияняващ блясък на сочни плодове (кайсия, праскова, червени плодове), подправени с мед. А накрая се достига до ръба на удоволствието, където се разкрива завладяващият и мистериозен характер на парфюма, чрез перфектната комбинация от нотките на пачули, ванилия, карамел, тъмен шоколад и мускус.

Друга любопитна подробност и истински прецедент е, че голяма част от водещите световни парфюмеристи на различни модни къщи единодушно признават иновативния характер на парфюма и го наричат "вкусно ориенталски аромат". Просто парфюмът Angel сякаш идва от друг свят! Той е като бомба, взривяваща се всеки ден и разпръскваща своя аромат, който не може да остави никого безразличен. Заради това в него освен Хилари Клинтън са се влюбили и други световни звезди, сред които Кейти Пери, Бионсе, Нели Фуртадо, Никол Кидман, Кейт Хъдсън, Мила Йовович, Джери Хол, Ева Мендес и Скарлет Йохансон, която дори казва, че взаимната им любов с Angel започва, когато е била едва на 10-годишна възраст и продължава с пълна сила и до днес.

След пускането на Angel на пазара производителите провеждат кратко проучване, в което участват около 100 техни клиентки, които са си го купили. Така достигат до единодушното мнение, че той е подходящ за пестелива употреба през деня и за щедро използване щом падне здрач. Много от жените споделят още, че го предпочитат и когато им се налага да присъстват на важни бизнес срещи или големи конференции. Те казват, че по този начин се чувстват по-уверени в себе си и усещат как успяват да пленят своята аудитория чрез всичките й сетива.

Когато говорим за Angel, няма как да пропуснем да споменем и впечатляващия му флакон под формата на звезда от синкав кристал. Шишенцето, ароматът, името... всичко крещи за желанието на дизайнери и парфюмеристи да създадат един универсален символ на ангела - митичният ангел, падналият ангел, ангелът пазител, ангелът на светлината, ангелът на тъмнината, ангелът като предвестник на женственото, възхитителното и фаталното...

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

13 дамски парфюма, които излязоха през лято 2017 - втора част

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

5-те най-добри дамски парфюма за 2021

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

5 дамски парфюма, подходящи за есента на 2017

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив