“The One” на единствените Dolce & Gabbana

The One на единствените Dolce & Gabbana

Едва ли има средностатистически човек, който да не е чувал Dolce & Gabbana.  Но в представите на по-голямата част от човечеството това са луксозни парфюми, костюми, рокли и аксесоари, които блестят с особена светлина. Малко обаче знаят кои са лицата, които стоят за тях, кои са „единствените“ Долче и Габана. Модният италиански дует Доменико Долче и Стефано Габана се събира за първи път през 1985 г., за да основе марка, която само няколко години по-късно ще ги превърне в най-влиятелните хора на нашето време. Н

якога те всъщност са били двама мъже, които са имали по 2 хил. долара в джоба, но са успели да сбъднат т.нар. американска мечта и днес са едни от най-богатите хора в света.

Пет неща, които не знаете за Dolce & Gabbanna

1. Първият бутик на марката не е открит нито в Италия, нито в някой друг европейския град, а в столицата на Япония – Токио. 2. В своите детски години Доменико Долче е мечтаел да работи за Джорджо Армани. Добре, че детските мечти не винаги се сбъдват! 3. Модният дует всъщност не е само моден. Двамата имат песен, в която се припява фразата „D&G is love“. 4. Доменико Долче и Стефано Габана не са дует само в модата, но и в живота. 5. Марката е дизайнер и официален спонсор на националния отбор на Италия от 2006 г. досега.

Най-продаваната парфюмна серия на Dolce & Gabbana

Безспорно най-известната, обичана и продавана по света парфюмна серия на модното дуо е “The One”. Едва ли има човек, който да е усетил аромата и да е останал безразличен към него. Просто защото сме сигурни, че ако в речниците имаше снимки, то на думата „съвършенство“ щеше да има такава на „The One”.

Dolce & Gabbana The One парфюм за жени EDP

Dolce & Gabbana The One парфюм е плодово-цветен дамски парфюм, с леки ориенталски акорди. Представен е за продажба на пазара 2006 г. и от тогава се превръща в парфюма на съвременната изкусителка, чиято визия е сбор от външен вид, маниери, стил  и финес. Както всички аромати на модния лейбъл, така и този е специален и изключително характерен. Модерен, изпълнен с блясък и чувственост. Омагьосва и придава особена харизма, и жената наистина се усеща The One.

Dolce & Gabbana The One Desire парфюм за жени EDP

Dolce & Gabbana The One Desire е поредното допълнение към оригинала, лансирано на пазара през 2013 година. Ароматът е предназначен за всички дами, които искат да се чувстват уникални, чувствени и красиви. Искат да привличат вниманието, да са изкусителни и премерено секси.

Dolce & Gabbana The One Essence парфюм за жени EDP

Dolce & Gabbana The One Essence е дамски парфюм, представен на пазара 2015 г. Характерното за него е, че има по-висока концентрация на основните съставки от първоначалната версия The One от 2006г. Аромата е олицетворение на елегантност, блясък и лукс. Женственоста която излъчва, е опияняваща! Дълготрайната ароматна аура ще изрази и подчертае вашата уникалност и женственост.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 парфюма, които жените трябва да притежават през 2019 г.

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Серията Miss Dior на Dior

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Bvlgari Omnia Crystalline EDP – магическо ухание за истински жени

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив