Серията Si нa Armani

Серията Si на Armani

Кратка история на марката

Историята на Армани е ярък пример за това как тъмните страни на историята пораждат нещо красиво. Родителите на Джорджо Армани успяват да избягат от арменския геноцид в Турция през 1915 г. в Италия. През 1934 г. в Пиаченца е роден Джорджо. Интересен факт е, че преди  да открие страстта към модата, той е искал да стане лекар в провинцията. Но след като учи две години, той осъзнава, че няма да може да следва планирания път и си намира работа като асистент-фотограф. А по-късно намерил работа и като работник по поддръжката в голям универсален магазин в Милано. След няколко години успява да се издигне до позицията главен асистент на Нино Черути, който е известен с производството си на мъжко облекло.

В продължение на няколко години Джорджо изучава техники за моделиране, рязане и рисуване и след това работи като стилист при Дженя и Унгаро. През 1974 г. Армани регистрира своята компания Giorgio Armani S.P.A., а след това успехът идва толкова бързо, че много марки му завиждат. През годините компанията успява да запази своята независимост и до ден-днешен принадлежи на създателя си.

Серията Si

С марката Армани има мъжко и дамско облекло, бельо, дънкови облекла, аксесоари и особено успешна линия парфюми. Безспорно една от най-популярните и обичани парфюмни серии на Армани и до днес си остава Si.

Giorgio Armani SI

Giorgio Armani Si е аромат за силната жена. Тя има присъствие, пълно с елегантност, чар и харизма , казва "да" на живота с всичките му възможности. Това описва и самия аромат  - различните аспекти на една жена, които всъщност  представлява  и парфюмът Si. Чувственост и рационалност, емоции и интензивност - всички тези противоречия намират израз както в елегантния флакон , така и в самото ухание. Парфюмът е представен на пазара 2013 година и негов създател  е парфюмериста Christine Nagel.

Giorgio Armani SI парфюм за жени EDP

Giorgio Armani Si Passione

Si passione e sветъл и чувствен парфюм, излъчващ съблазън и мистерия. Неговото фантастично ухание се открива с пикантен розов пипер, който моментално започва да покачва адреналина. Следва аромат на сочна круша и превъзходен черен касис. Известно е, че плодовите нюанси са любими на мъжете и не случайно са заложени и в тази предизвикателна за сетивата ароматна композиция. Сърцето е изпълнено със страст и вълнуващо съчетание от роза, нежен жасмин и хелиотроп. Добавянето на хелиотроп в състава действа изключително ефектно и подчертава характера на аромата. Финалните акорди са отредени на изтънченото излъчване на кедър и топла ванилия.

Giorgio Armani Si Passione Парфюм за жени EDP

Giorgio Armani Si Intense Night Light

Giorgio Armani Si Intense Night Light се появява през 2016 година по повод прекрасните зимни празници. Парфюмът отразява вълнуващите и страстни вечери, които никога няма да бъдат забравени. Сред основните му почитателки са класните и изискани дами, които обожават лукса и вниманието. Наситеният и интензивен парфюм се разтапя магически върху кожата, карайки притежателката си да заблести още по-ярко.

Giorgio Armani Si Intense Night Light Парфюм за жени EDP

Giorgio Armani Si Intense

Giorgio Armani Si Intense e дамски парфюм, който се появява на пазара през 2014 г. и е предназначен за силни и страстни дами - за тези, които не се страхуват да поемат рискове и да покажат своята страст. Жената, избрала Si Intense, може да демонстрира независимост и увереност в себе си. Едновременно с това ароматът се определя като сложен и харизматичен. Giorgio Armani Si Intense парфюм за жени EDP

Giorgio Armani Si Le Parfum

Giorgio Armani Si Le Parfum е представенопрез 2016 година. Неговото прекрасно чипрово ухание с флорални нюанси е скрито във великолепна бутилка, изработена от италианско стъкло. Съставките в аромата са висококачествени и голям процент от тях са извлечени от истински масла. Giorgio Armani Si Le Parfum впечатлява не само с разкошното си ухание, но и със своята дълготрайност.

Giorgio Armani Si Le Parfum парфюм за жени EDP

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Есен 2018: Нови дамски парфюми – CH, Paco Rabanne, Bvlgary и Gucci

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Toп 10 на най-популярните дамски парфюми, подходящи за зимата - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски ориенталски аромати, предвестници на лятото

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив