Серията дамски аромати Guerlain Aqua Allegoria

Серията дамски аромати Guerlain Aqua Allegoria

Нежни венчелистчета, които са отрупани със свежи капчици роса, плодове, обгърнати в слънчеви лъчи, потрепващи от вятъра листенца и деликатни стръкчета трева... Цялата жизненост и енергия на слънчевите дни струи от вълнуващата ароматна колекцията на Guerlain - Aqua Allegoria. Тя е прелестна ода, възхваляваща любовта към природата. В тази забележителна линия ще откриете нежни, искрящи и жизнерадостни аромати, които възторжено ознаменуват настъпването на пролетта.

Вдъхновяващата серия дамски аромати на Guerlain „Aqua Allegoria“ е създадена още през 1999 г.  Тя е разработена на принципа на ароматерапията и всяка пролет към нея се присъединяват нови прелестни издания. Използваните съставки са изключително качествени, като някои от тях са отглеждани в градините на Gurelain. Ключът в парфюмите от семейството на Aqua Allegoria се крие в кратките им, но невероятно интензивни и свежи формули. Комбинации, създадени на принципа на идеален баланс между простота и изтънченост.

Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca

Guerlain Aqua Allegoria Herba Fresca е неочакван и рядък аромат, изумил парфюмерийният свят още през 1999 година. Парфюмът представлява ароматна фантазия, която ще ви отведе в божествена градина, изпълнена с невероятно свежи и нежни ухания. Парфюмът е част от колекцията "Aqua Allegoria", с която Guerlain отдава почит към чудесата на природата. Благоуханната композиция е дело на Jean-Paul Guerlain и Mathilde Laurent. Ароматното творение е създадено за свободолюбивите и жизнерадостни жени, които обичат да бъдат в хармония с природата. Ароматната композиция съдържа нотки на бергамот от Калабрия, масло от петитгрейн, кардамон, джинджифил, дървесни акорди и мускус за дълготрайност.

Guerlain Aqua Allegoria Pera Granita

Guerlain Aqua Allegoria Pera Granita е флорално-плодова ария, която се появява официално през 2016 година. Toй представлява сочен и весел аромат, който ще ви отведе на разходка из градините на Хесперидите. Уханието е плодово-цветно, леко цитрусово и много лъчезарно. С него ще се почувствате като древногръцка богиня. Този уникален аромат е създаден, за да направи лятото ви още по-вълнуващо и запомнящо се. Ароматната композиция съдържа нотки на грейпфрут, бергамот, лимон, портокалов цвят, османтус, круша, hedione, дъбов мъх, мускус и кедър.

Guerlain Aqua Allegoria Bergamote Calabria

През 2017 година, към семейството на „Aqua Allegoria“ се присъединява и Guerlain Aqua Allegoria Bergamote Calabria. Прекраснотп цитрусово ухание е насочено към почитателките на свежестта и плодовете. Композицията е дело на парфюмеристите Thierry Wasser и Delphine Jelk, който работят съвместно в създаването и на други ароматни величия за марката. Ароматната композиция се отваря във върха от перфектна колаборация между нотки на бергамот от Калабрия и масло от петитгрейн. Сърцето е изпълнено от идеалния тандем на кардамон и джинджифил. А базата завършва с дървесни нотки и мускус, който придава изключителна дълготрайност на уханието.

Guerlain Aqua Allegoria Flora Rosa

Guerlain Aqua Allegoria Flora Rosa e прелестно флорално творение, потопено в сладки плодови нюанси. Жизнерадостната му ароматна композиция е създадена от парфюмериста Thierry Wasser. Парфюмът се появява на пазара през 2013 година. Прекрасното му ухание моментално ще Ви донесе настроение, енергия и усмивки. Ароматната композиция съдържа нотки на червени плодове, роза, ирис и мускус.

Guerlain Aqua Allegoria Rosa Pop

Eдин наистина деликатен, женствен и весел флорално-плодов парфюм. Той ще ви отведе на вълнуваща разходка сред гора и дървета. Ще усетите ухание на цветя, вкусни плодове и свежа трева, окъпана в слънчеви лъчи. Аромати, които ще Ви действат много приятно и успокояващо, откъсвайки ви от динамиката и ежедневието. Това е парфюма на настроението и усмивките. Композицията се открива с игриви нюанси на сладки червени плодове, смесени със свежото цитрусово ухание на лимон. В сърцето се крие букет от роза, божур и виолетки, а композицията се затваря с елегантни дървесни акорди.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

13 дамски парфюма, които излязоха през лято 2017 - първа част

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамските мускусни ухания, които покориха сърцата ни

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Алдехиди - или как парфюмите се адаптират към аромата на кожата

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив