Серията Omnia на Bvlgari

Серията Omnia на Bvlgari

Парфюмната линия Omnia Bvlgari започва през 2003 г. с издаването на едноименния аромат. Това е многообразен ориенталски аромат, на който автор е известният парфюмерист Алберто Морилас. Omnia Bvlgari, разбира се, се превърна в цялата серия с огромно разнообразие от ухания. Защо "разбира се"? Отговорът е прост - иначе линията не би се развила! Забележителната популярност, която за кратко време придоби новия аромат Omnia Bvlgari, даде тласък за появата на други парфюми от серията Omnia.

Bvlgari Omnia

Bvlgari Omnia поставя началото на една изключителна благоуханна ера в света на парфюмите. Първият аромат от колекцията Omnia е ориенталски, гарниран с много екзотика и подправки от Изтока. Изискано изкушение за елегантните и харизматични дами. Притежава премерено сладък характер, който ще остави в съзнанието Ви незабравима еуфория и чувственост. Лансиран е на пазара 2003 година и от тогава не спира да покорява сърцата на дамите по света.

Bvlgari Omnia Парфюм за жени EDP

Bvlgari Omnia Crystalline

Bvlgari Omnia Crystalline е аромат за дами, вдъхновен от съвършенството на кристала. Деликатен, нежен и съвършен аромат за жени. Представен е на пазара 2005г. Оставя след себе си усещане за женственост, мекота, чистота и свежест. Предназначен е за всички моменти, в които искате да усещате лекота, ефирност и свобода, но също така да запазите своята елегантна индивидуалност. Ароматната комбинация  се отваря с нотки ефирен бамбук и екзотичните азиатски плодове наши, и наситен аромат на круша. Сърдечният ритъм се управлява от меки и женствени нотки цвят лотос. Основата ни носи елегантни дървесни акорди.

Bvlgari Omnia Crystalline парфюм за жени EDT

Bvlgari Omnia Coral

Omnia Coral привлича вниманието със своя романтичен и оптимистичен цвят и композиция с деликатни и женствени нотки, съчетани с подчертани червени плодове. Предназначен за нежни, чувствителни и изключително женствено дами. Лице на рекламната кампания e Carola Remer. Ароматният коктейл впечатлява със своя цветно-свеж ароматен характер, което го прави предпочитано дамско лятно бижу. Композицията се отваря с нотки бергамот и годжи бери, сърцето обхваща нежна водна лилия, хибискус и нар, а основата се затваря с усъвършенствани нюанси от мускус и кедър. Bvlgari Omnia Coral парфюм за жени EDT

Bvlgari Omnia Amethyste

Omnia Amethyste е една нова приказка за грация и изкушение. Елегантен и изискан, ароматът е предназначен за младата дама, която изразява себе си чрез един обгръщащ и в същото време свеж аромат. Нейната грациозност отразявa комбинацията от чистите и автентични нотки, а аметистът - символ на баланса, представя благородството на една грациозна и хармонична душевност. Нейната подчертана женственост се разкрива чрез дискретната й чувственост Изискан, женствен и деликатен аромат, лансиран на пазара 2006г. Оставя след себе си, женствена и романтична аура.

Bvlgari Omnia Amethyste Парфюм за жени EDT

Bvlgari Omnia Paraiba

Bvlgari Omnia Paraiba е поредното попълнение на ароматната колекция Omnia by Bvlgari. Представен е за продажба на пазара 2015 година. Парфюмът носи името на бразилския полу-скъпоценен камък Параиба турмалин, известен със синьо - зеления си цвят. Екзотично ухание с плодово дървесен характер, което неусетно ще ви отведе на брега на океана, за да се потопите в атмосферата на бразилската джунгла, плажа и галещите слънчеви лъчи. Прекрасно предложени за лятото, с типичната си изкряща и жизнена ароматна аура.

Bvlgari Omnia Paraiba парфюм за жени без опаковка EDT

Bvlgari Omnia Pink Sapphire

Bvlgari Omnia Pink Sapphire е най-новото флорално творение на луксозната италианска марка. То се присъединява към една от най-известните колекции в света на парфюмерията - "Omnia", през 2018 година. Един дългоочакван аромат, който си заслужава да притежавате! Bvlgari Omnia Pink Sapphire е спонтанен, енергичен и много женствен парфюм. Прекрасната му визия, уханието и името му дори са вдъхновени от красотата на розовия сапфир. Този сапфир е наричан още "Камък на Кралиците" и е символ на лукса, победата и разкоша.

Bvlgari Omnia Pink Sapphire Парфюм за жени EDT

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюми, подходящи за подарък за майка за 8 март

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Любимите парфюми на първите дами

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 женски аромати на Bvlgari

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив