Подходящите дамски парфюми през лятото – аромат на свежест и авантюризъм

Подходящи дамски парфюми през лятото

Убедени сме, че с радост сте посрещнали летния сезон и нямате търпение да се домогнете до някои прекрасни дамски парфюми, които значително да подобрят както цялостната ви визия, така и настроението ви. Ето защо решихме фокус на днешния текст да са именно някои от любимите ни есенции, за които смятаме, че няма как да бъдат по-подходящи за носене през горещите месеци.

Дами, въоръжете се с търпение! Предстои да ви запознаем със седем изтънчени благоухания – сигурни сме, че накрая на статията ще се чудите на кое предложение да заложите първо.


Дамски невероятни парфюми за бляскава лятна визия – 7 изтънчени любимеца


В разгара сме на сезона на отпуските, пътешествията и непрестанните приключения и забавления. Повече от естествено е да искаме да сме възможно най-привлекателни и да съберем всички погледи. Що се отнася до дамите, то това важи с още по-голяма сила – познавате ли жена, която да не изпада във възторг при усещането на страхотен и привлекателен аромат?

Затова и днес сме приготвили селекция от 7 дамски парфюма, за които гарантираме, че бързо ще се превърнат в любимци на дори и на най-взискателните представителки на нежния пол:

  • Paco Rabanne Olympea Blossom
  • Carolina Herrera VIP Wins Limited Edition
  • Guerlain Aqua Allegoria Rosa Rossa
  • Versace Dylan Turquoise
  • Boucheron Serpent Boheme
  • Jo Malone Orange Blossom
  • Mancera Roses Greedy

За изисканите и чувствените


Olympea Blossom е съвършен флорален аромат от марката Пако Рабан, който е повече от подходящ за носене през летния сезон. Роза и розов пипер ни посрещат още с връхните нотки на есенцията, последвани от чувственото участие на круша, касис и плодово сорбе в сърцевината. Базата е галантно допълнена от акорди от пачули, сол, ванилия и кашмир, придаващи така характерното сладостно-солено усещане на парфюма.

дамски парфюми

VIP Wins Limited Edition by Carolina Herrera е поредното енигматично благоухание за дами, което безспорно ще плени сетивата дори и на най-взискателните. Ароматната бленда се разтваря с връхните нотки, в които долавяме есенции от свежи зелени акорди и сочни мандарини. Сърцевината е представена от присъствието на нар, а базата ни приветства с нежното ухание на мускус, тонка и дървесни акценти.

Aqua Allegoria Rosa Rossa е от парфюмите на Guerlain, за които трудно се намират подходящите думи – тази есенция умело можем да сравним с произведение на изкуството. Любим на дамите по целия свят, този епохален аромат привлича вниманието с наличието на акорди от личи, черен касис, лимон и бергамот във връхните нотки, плътно следвани от присъствието в сърцевината на роза и божур. Съвършенството се допълва от базата, в която с радост се натъкваме на бял мускус, дървесни акценти и кедър.


За нежните и съблазняващите


Dylan Turquoise by Versace е енигматичен дамски парфюм, сякаш създаден за онези жени, носещи в себе си искрата на флирта и съблазънта. Съдържанието му представлява изтънчена композиция от висококачествени съставки – щастливи сме да се наслаждаваме на присъствието на мандарина, лимон и розов пипер във връхните нотки, черен касис, жасмин, фрезия и гуава в сърцевината и кедър и мускус в основата на парфюма.

парфюми за жени

Едва ли някой е изненадан, че в днешната селекция място намира и дамски парфюм на Boucheron – Serpent Boheme е класен и изискан аромат, вещаещ любов, нежност и страст. Мандарина и касис привличат вниманието още с първото впръскване, последвани от акорди от турска роза, пустинна роза и жасмин. Цялостната композиция бива завършена както подобава с есенции от бял мускус, лабданум, пачули и сандалово дърво.


За авантюристичните и приключенски настроените


За финал на днешната селекция сме подготвили два унисекс аромата – определено смятаме, че такива определено имат място сред любимците на по-дръзките и склонните към експерименти дами.

Orange Blossom е може би най-популярният парфюм на британската марка Jo Malone. Определено няма как да не се съгласим с многобройните му почитатели – ароматът блести с висококачествено съвършенство на подбраните съставки. В съдържанието му откриваме акорди от мандаринов цвят, портокалов цвят, люляк, водна лилия, ирис и ветивер.

дамски парфюми

Roses Greedy by Mancera е друг невероятен унисекс парфюм, изключително подходящ за лятно носене от дамите. Ако сте в търсене на следващия аромат, който ще кара всекиго да се обръща след вас, то сте попаднали на правилния продукт. В есенцията ни очакват акорди от мандарина, праскова, кокос, касис и розов пипер, роза и жасмин, бял мускус, кехлибар, ванилия и захар.


Сигурни сме, че вече нямате търпение да дадете старт на летния сезон. Обещаваме, че всяка дама ще се чувства повече от неотразима в компанията на който и да е от гореизброените парфюми. Позволете си да заблестите през горещите месеци, възползвайки се от нашите идеи и предложения!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, подходящи за есента - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови летни парфюми за жени - част 3 (Nina Ricci, Armani, CH, Lacoste)

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-популярните дамски парфюми на Mercedes Benz

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив