Първите дамски парфюми за 2018 г. – част 2

Black Vanilla от Mancera

Какво е тропическа нощ? Това е светлината на непознати съзвездия и лунната пътека на повърхността на океана. Това е процъфтяващ и привлекателен аромат на милиони екзотични нощни цветя. Това е блажено зло в мъгла от ванилова дървесина, събуждаща забранени чувства и тайни желания. "Когато за пръв път усетих същността на мадагаскарската ванилия, сякаш някой красив мъж ме целуна. Вероятно в света на парфюмите няма по-чувствн аромат", казва известната руска парфюмеристка Амели Мансера...

Musky Garden от Mancera

Градината на мускуса е ароматният израз на лукса. Началото на ароматната композиция разкрива пенлив сицилиански бергамот, който е необичайно мек акорд и подчертава сладостта и нежността на червена боровинка и на бялата праскова. Минавайки малко по-навътре в градината, пред очите ни се появява зашеметяващата красота на цветното съцветие, деликатния ирис, чувствената българска роза, както и се отваря страстният индийски жасмин. А в края на градината срещаме пачули от Суматра, сладък мускус, съблазнителна малина и къпина, затворени в кехлибар.

Red Tobacco от Mancera

Червеното е цветът на страстта! Очарова и опиянява, топлината му е изпълнена със спокойна увереност и сила. Парфюмеристите Амели и Пиер Мансера избраха за своето въплъщение ароматна комбинация от кубински тютюн и карибски подправки, създавайки ароматен пейзаж на вечерното небе, боядисан в бургундски нюанси от слънчевите лъчи, попадащи в Карибско море.

Gold Aoud от Mancera

Златото символизира лукса, а зехтиновото масло е въплъщение на великолепното изящество на Изтока. Така този мистичен аромат в дървесно-мускусната гама напомня на онези ухания, които усещат пътуващите бедуини през златните пясъци на Арабия.

True Love Parfum от Ormonde Jayne

"Истинската любов е светлина и ако в живота ти се е натрупала тъмнина, само Любовта може да я разсее! Това ще бъде светлината, която със сигурност ще те спаси..."- Линда Пилкингтън.  

Най-силният емоционален наркотик, който няма да остави никой безразличен. Улавяме вълшебния момент, опитваме се да се наслаждаваме на всяка минута на неземно усещане, да се потопим във въображението си, да се отдадем напълно на мига. Истинската любов е феномен на абсолютната относителност, като всички ние се опитваме само да се доближим до истината, която не може да бъде разкрита, но можем да я почувстваме. В аромата True Love Parfum всеки ще намери собствената си интерпретация на истинската любов. И когато чувствата влизат в тази игра, Любовта започва да звучи по различен начин.

Noble Xvii Baroque Siberian Pine Feminine от Clive Christian

Noble Xvii Baroque Siberian Pine Feminine - удивителен дамски шипров аромат, построен около нотките на сибирски бор, пачули и дъбов мъх. Сибирският бор (или сибирски кедър) е въплъщение на чистотата и в същото време на изкушението. Хладният отзвук на бялото кедрово дърво внезапно се заменя от топлата животинска струна на амбра, затоплена от чувствеността на цветя от портокал, жасмин и водна лилия. А свежи преливания от розов пипер, мандарин и бергамот дават на аромата игрив и флиртуващ характер. С две думи - аромат на тайнствената и непонятна руска душа.

D'Orange verte от Hermes 

Парфюмът открива светлата и зелена свежест на портокала, подчертана от дървесни нотки. Вдъхновен е от свежестта на утринната роса.

51 Pour Femme от Roja Parfums

Парфюмът представлява луксозен и чувствен ароматен букет от момина сълза, роза, гардения, портокал, жасмин, тубероза, лилия, иланг-иланг, малина, пресен цитрусов бергамот и виолетови листа, с ободряващи нотки на анасон, канела и семена от карамфил, кашмирено дърво, сандалово дърво, пачули, бензоин, ванилия с щипка от виолетов корен.

Queen of Seduction Collector 2017 от Antonio Banderas

Съвсем скоро се появиха два бестселъра от Антонио Бандерас в специална подаръчна кутия. Свежият мъжествен аромат и уханието на чувствената жена - Кралицата на съблазняването, могат да бъдат прекрасни подаръци за вашите близки.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Алдехиди - или как парфюмите се адаптират към аромата на кожата

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Цветни парфюми за Цветница - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои парфюми избраха дамите за тази пролет

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив