Първите дамски парфюми за 2018 г. – част 1

"Земята се върти. И можеш да се въртиш заедно с нея или пък да спреш, за да протестираш, в резултат на което да бъдеш изхвърлен от движението й", е казал американският писател и е бил много прав. Животът никога не спира, нещата непрестанно се обновяват... неподвижността просто не съществува. И това не важи само за глобалните неща, но и за малките женски радости като например хубавия парфюм.

Дори и светът на парфюмерията на пръв поглед да изглежда закостенял - любимите ви нотки вече са открити, всички ароматни групи отдавна са определени, а от всички милиони парфюмеристи най-добрите са намалели до един малък списък... И въпреки това всеки сезон има нови настроения, които удивяват нашето въображение и носят наслада на носа ни! Затова в тази статия ще ви запознаем с 13 новости на женската парфюмерия и ще разберем дали майсторите на бизнеса ще успят да впечатлят разглезената си аудитория.

Because It’s You от Giorgio Armani

Because It’s You е възхитителен, блестящ и изпълнен с щастие, като зрели и сочни малини, изпълняващи невероятен дует с нероли. Какво се случва в сърцето на тази вълнуваща и съблазнителна млада жена? Арома за нея, защото тя е ти - невероятно женствена, изпълнена със страст, събужда скритите инстинктт. Изяществото на розата абсолют мигновено запленява сетивата и ги завладява завинаги. Тя флиртува и съблазнява с вкусно трио с ванилия и мускус, придавайки на аромата невероятно дълбока чувственост. Смел и дързък, този женски аромат е манифест на любовта, който искате да каже на света: Because It’s You - защото това си ти.

Lady Million Prive от Paco Rabanne

В основата на аромата се появяват меки и приказни нотки на какао на зърна, разкриващи се от мед и пачули. Парфюмът има една особена притегателност, на която не може да се устои - обгръща тялото като мек, чувствен и горещ вятър. Покана за страст и аромат на бягство.

So Real Cheap and Chic от Moschino

Парфюмът So Real от колекцията на Cheap & Chic от Moschino е ироничен и игрив - аромат, какъвто може да бъде само Moschino.  Признат в целия свят и награден с много награди за модерен и иновативен дизайн, So Real ароматното шишенце повтаря силуета на Olivia Oil. Характерната му форма и образец пренасят изображението и особеностите на Оливия. Ароматът на So Real е обвит в ярка прозрачна рокля. Културната символика от Джереми Скот намира своето продължение в опаковката. Златната лента добавя докосване на елегантност и изисканост. Aroma Moschino So Real Cheap & Chic е парфюм, създаден от иновативни съставки. Върховите нотки са обагрени с горчив вкус на портокал и сладостта на мандарина. Тази цитрусова мелодия е придружена от сорбе от малини и касис. Сърцето отбелязва вихър в светъл слънчев танц с жасмин и магнолия, както и хиляди нюанси на розов божур. Тази жизнена, богата флорална алхимия намира продължение в основата на аромата с кедров, дъбов мъх и амброксанови кристали. 

Pink Roses от Mancera

Pink Roses от Mancera е въплъщение на истинската женственост. Благородно-очарователен аромат с розови нюанси - коктейл от  бергамот и мандарин от Калабрия с деликатен оттенък на венчелистчета от български рози. Подобно на слънцето, което се разтваря над земята сутрин, мароканската роза доминира в сърцето на аромата. Тази ароматна колаборация е завършена с пачули и мускус за дълготрайност.

Следва продължение...

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Парфюм на седмицата: Guerlain Mon Guerlain

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

4 парфюмни марки, които са първенци през есента

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски аромати, с които да зарадвате любимата

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив