Парфюм на седмицата: Karl Lagerfeld for Her

Karl Lagerfeld for Her парфюм за жени

Чувствен и женствен, Karl Lagerfeld for Her е изкусно направен аромат за жената, която е уверена и секси без никакви усилия. А за предстоящите коледни и новогодишни празници имаме нуждата да бъдем точно такива.

Karl Lagerfeld винаги са били марка с доказано качество, а удоволствието, което този аромат предизвиква сякаш ни нашепна. че това трябва да бъде новият ни парфюм на седмицата.

Karl Lagerfeld for Her

Karl Lagerfeld for Her парфюм за жени

Магнетичен аромат, с който всеки поглед ще бъде прикован във вас!

Създаден изцяло в тон с визията на цялата марка, този флорален аромат придава на жената, която го носи усещане за женственост и ѝ придава елегантен стил. Същевременно с това излъчва увереност с лекото си и свежо ухание. Модерен аромат, създаден за модерната непоколебима жена, която знае какво иска от живота си!


Ароматът

Ароматът се отваря с взрив от свеж лимон и кадифена праскова, след което прелива в пълен цветен букет от рози, магнолии и франджипани. Въздействието на този неповторим аромат се засилва от неочакваната основа от бял мускус, кехлибар и дървесни нотки. Цялото това благоухание въздейства по лек и очарователен начин, превръщайки го в желан парфюм от дамите, които знаят как да оценят богатият и магнетичен аромат, който излъчват.


Karl Lagerfeld for Her бутилка

Опаковката

Създадена в изтънчен сив оттенък, бутилката на Karl Lagerfeld for Her блести с луксозния си стил и придава тежест на визията на един от най-популярните аромати на Karl Lagerfeld. Стилната капачка завършва елегантно бутилката, а самата бутилка е изключително удобна за държане. Приятната тежест и форма я правят ценна и разпознаваема в света на ароматите, а приятният цвят на самия аромат придава приятен контраст в цялата визуална композиция.


Създателите

През март 2014 година Karl Lagerfeld пуска основните си аромати За нея и За него, като по този начин открито заявява, че е готов да остане на пазара за аромати и да покаже новото и свежо флорално ухание, което всяка жена трябва да излъчва. Ароматът „За нея“ е създаден от парфюмеристите Серж Мажули и Кристин Нейджъл – дуо, което е създало заедно едни от най-добрите аромати, които можем да намерим на пазара.

Опредено аромат, на който ние не можем да устоим и знаем, че и вие не можете!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

13 дамски парфюма, които излязоха през лято 2017 - втора част

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Алдехиди - или как парфюмите се адаптират към аромата на кожата

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив