Парфюм на седмицата: Guerlain Mon Guerlain

Guerlain Mon Guerlain парфюм за жени

Женствеността е винаги на мода – силната, свободна и чувствена женственост, предизвикваща респекта у хората. Точно това извежда наяве Guerlain Mon Guerlain – аромат, вдъхновен от великолепната Анджелина Джоли, правейки го достоен да бъде нашият парфюм на седмицата!

Пуснат на пазара през 2017 година, този парфюм е все така готов да завладява все повече сърца с божествения си аромат.

Guerlain Mon Guerlain

Guerlain Mon Guerlain парфюм за жени

Свеж ориенталски аромат, дързък, сияен и сладострастен!

Mon Guerlain е свеж аромат, пробуждащ сетивата и създаващ усещане за чувствена наслада, но и за дързост и сила. Създаден от съставки от различните краища на света, той е екзотичен, и в същото време е точният аромат, който да събуди нежната женственост, скрита у всяка една жена, но и да подчертае силата на духа и личността ѝ!


Ароматът

Неповторим аромат, създаден за силната, модерна и уверена в себе си жена, но подчертаващ чувственият ѝ характер!

Неустоим с флоралните си нотки, ароматът се отваря с лекото ухание на специален сорт лавандула от Прованс и бергамот, които приятно си контрастират с чувствения и обгръщащ аромат на ванилия, който придава дързост и свежест. Жасминът самбак, събиран по изгрев пък придава невероятен финес на аромата, докато сандаловото дърво влива усещане за свежест и му помага да запази мистерията, носеща се около него. Ирисът и тонката завършват този благоуханен аромат, правейки го желан от всяка жена!


Guerlain Mon Guerlain бутилка

Опаковката

Бутилката, в която се крие Mon Guerlain е създадена през далечната 1908 година и се е утвърдила като една от емблематичните за марката. Макар и с прости форми, тя пресъздава бутилките на алхимиците и е известна с формата на елегантната капачка, създадена от едно единствено парче, наподобявайки 4 заоблени издатъка. Век по-късно, тя е издържана с луксозна стъклена облицовка и златни украшения, като с вида си успява да изрази по стилен и елегантен начин съвременната женственост.


Създателите

Създателят на благоуханния аромат е не друг, а феноменалния швейцарски майстор Тиери Васер, вдъхновен от музата си, която е не друга, а именно непреклонната и неустоима Анджелина Джоли, Създавайки този аромат Guerlain се прекланят пред силните, целеустремени жени, които същевременно с това знаят как да бъдат нежни и внимателни. Възползвайки се от усъвършенстваната с десетилетия технология на произвеждане на парфюми, марката създава парфюми, събиращи емоцията, концентрирайки я в истински човешки взаимоотношения.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 марки парфюми за жени

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дами тези парфюми са задължителни за морската ви почивка

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

4 от най-добрите дамски парфюми за 2015 и 2016г.

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив