Парфюм на седмицата: Calvin Klein Euphoria

Calvin Klein Euphoria

Еуфорията е поглъщаща! Попаднеш ли веднъж под обаянието ѝ, гориш с пламъка на страстта и удоволствието. Привличаш всички около себе си, блестиш! Еуфорията е такава сила! А такъв е и ароматът Calvin Klein Euphoria, който този път избрахме за парфюм на седмицата.

Бъдейки един от най-популярните аромати на марката, а и на пазара, този парфюм има какво да ни разкаже и да ни потопи в нов магнетичен свят на божествени аромати.

Calvin Klein Euphoria

Calvin Klein Euphoria парфюм за жени

Провокативен. Секси. Сладострастен. Аромат, създаден за съблазън!

Euphoria ни говори за фантазията, за изкуството да бъдеш секси, но и да завладяваш! Чувствен и  сексапилен, този аромат е създаден за освободените жени, които не се притесняват да избягат от ежедневието. За жените, които са готови да завладеят света, наслаждавайки се на удоволствията и изкушенията му. Ароматът е контраст между екзотични плодове и съблазнителни цветя, които придават наситен, но и съблазнителен подпис.


Ароматът

Ароматът на истинската, чувствена и непреодолима жена! На авантюристката и прелъстителката! Жената, която пленява сърца само с поглед!

Връхните нотки отварят аромата с взривна вълна от нар и сочна слива, последван от мистериозна и опияняваща смес от богата орхидея и свежи цветове на лотос. Базисните нотки оставят траен подпис на течен кехлибар и махагоново дърво в съчетание с чувствен мускус и пристрастяващ акорди на виолетки.

Calvin Klein Euphoria бутилка

Опаковката

Елегантност струи отвсякъде, а още с първия поглед установяваме, че това важи в пълна сила и за самата опаковка на аромата. Бутилката е направена от стъкло и метал под формата на разцъфващо цвете и се настанява удобно в ръката. Самата течност е в наситен лилав цвят, а външната опаковка го допълва с разкошната си бургундска разцветка.


Създателите

Лансиран е на пазара през 2005 година от популярната марка Calvin Klein – водещи не само в създаването на феноменални модни колекции, но и на аромати, които да останат в сърцата и умовете на всички. Създаден от майсторите парфюмеристи Доминик Ропион, Карлос Бенайм и Лок Донг, ароматът опиянява с уникалната си композиция и величие. Euphoria става всепризнат парфюм още при излизането си, печелейки награда за аромат на годината във FiFi Award и покорява милиони женски (и мъжки) сърца!

Аромат, който ще остави трайни следи! Открийте го тук!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

13 дамски парфюма, които излязоха през лято 2017 - втора част

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Есен 2018: Нови дамски парфюми – CH, Paco Rabanne, Bvlgary и Gucci

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Любимите парфюми на първите дами

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив