Парфюми, които са най-подходящи за коледен подарък

Парфюми, които са най-подходящи за коледен подарък

Понякога най-малките подаръци заемат най-голямо място в сърцето. Това е казал любимецът на малки и големи Мечо Пух и едва ли има някой, който не би се съгласил с неговата мъдрост. И ако вие сте от хората, които обичат да подарявате усещания и спомени за Коледа, то именно парфюмът е идеалният подарък, с който можете да постигнете това. Защото всички обичат парфюмите най-вече заради начинът, по който ги карат да се чувстват - красиви, желани, уникални и обичани. Но ако все още се чудите кой аромат точно да изберете, за да ви улесним, в този материал сме подготвили някои от парфюмите, които са най-подходящи за коледен подарък.

За нея

Hugo Boss Ma Vie L`eau Дамски парфюм EDT – за най-нежните жени

Hugo Boss Ma Vie Florale е флорално изкушение за 2017 година, което е част от прекрасната колекция "Boss Ma Vie Pour Femme". Елегантната композиция е съставена от романтични цветни акорди, деликатно подчертани с кехлибар и дървесни нотки. Това е един жизнен, много нежен и женствен аромат, който се развива по един прекрасен начин върху кожата. Подходящ е за подарък за Коледа за жени, които обичат да подчертават своята женственост и нежност.

S.T Dupont Royal Edition парфюм за жени EDP – за елегантните дами

S.T Dupont Royal Edition е дамски парфюм, типичен представител на Ориента. Луксозен, дълбок, пищен и стилен. Черния цвят и златото са типичен символ на богатството и ориенталския разкош. Те са основните компоненти в дизайна на флакона, който се характеризира със съвършенство на детайла и царствен стил. Подходящ е за коледен подарък за дами, които имат свой стил и обичат лукса, елегантността и разкоша.

Jimmy Choo парфюм за жени EDP – за съблазнителките

Jimmy Choo дава възможност на жената да бъде неотразима, женствена и сексапилна с първият си аромат, носещ името на луксозната марка. Модерният  чипрово-плодов парфюм е представен на пазара през февруари 2011 година и бързо печели сърцата на милионите почитателки на бранда. Съблазнителната ароматна композиция е дело на прочутия парфюмерист Olivier Polge. Jimmy Choo е идеалният коледен подарък за приятелка, сестра или любима, която знае, че е секси и предизвикателна и се старае да подчертава това по всякакъв начин.

За него

Gianfranco Ferre Ferre Black парфюм за мъже EDT – за плейбоите

Gianfranco Ferre Ferre Black е тоалетна вода за мъже представен на пазара 2015 година. Ароматна симфония, подплътена от мъжественост, страст, темперамент. Парфюмен облак, разкриващ най-скритите фантазии, вълнуващи съзнанието.  Ароматът  е перфектният коледен подарък за мъжете, които обичат женското внимание. Защото няма да има жена, която да усети парфюма и да остане безразлична към притежателя му.

Carolina Herrera CH Prive парфюм за мъже EDT – за елегантните мъже

Carolina Herrera CH Prive е парфюм  за мъже, чийто аромат е зареден с неустоим чар, класически и неподвластен на времето, и едновременно с това модерен и съвременен. Предназначен е за елегантни и страстни мъже, с вкус към лукса. Изключително подходящ е за избор  за подарък за елегантните мъже със стил, които привидно си имат всичко. Уханието ще погали още повече егото им и ще ги накара да се почувстват още по-специални и неустоими.

Karl Lagerfeld Bois de Vetiver парфюм за мъже EDT – за млади момчета

Karl Lagerfeld Bois de Vetiver е новият дървесен мъжки аромат на марката за 2017 година. Той е секси, уверен и невероятно приятен. Подходящ е за работното ежедневие, срещите и свободното време. Той е непретенциозен и чудесен за всеки стил, което го прави идеалният подарък за Коледа за всеки младеж, който все още търси своя стил.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-привлекателните пудрени аромати

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какво трябва да знаем при избора на дамски парфюм за подарък

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Всяка дама иска тези аромати - ето с какво очароват те

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив