Новият Narciso Rouge – мистериозен, съблазнителен и секси дамски аромат

В този материал избрахме да поговорим за една от най-ярките звезди, изгрели на парфюмерийната сцена тази година - Narciso Rouge oт Narciso Rodriguez. Първото, което трябва да отбележим, е, че е доста различен от предшественика си –Narciso Narciso Rodriguez. 

Заслужава си да припомни, че с вечния Narciso Narciso Rodriguez модна къща Narciso Rodriguez отвори нова глава в историята на древната алхимия. Това позволи на днешните парфюмеристи да се докоснат до тайните на изкуството на съблазняването и да научат тайните на магическите, чудодейни елексири и любовни отвари. Narciso Rodriguez Narciso е един истински мистичен елемент в образа на фаталната жена - ярко, чувствено и дръзко докосване до играта на интриги и изкушения... Той се появи на пазара през 2015 г., а през 2018 г. се появява и неговото достойно продължение, за което става дума - Narciso Rouge Narciso Rodriguez.

На вашето внимание Narciso Rouge

Още в началото изключително силно впечатление прави красивият червен флакон – ярко кубично шишенце, с тежка и масивна капачка и остри ръбове. Определено предизвиква страст, обвита в нежна женственост. Дори и само като седи на тоалетната ви масичка, той може да предизвика истинска съблазън у мъжа, който сте допуснали до най-личното си пространство, и да го накара да полудее още повече по вас.

Ако обичате пудрени аромати, то Narciso Rouge Narciso Rodriguez е точно за вас. Парфюмът е изразено женствен, мек, мускусен и много, много, ама наистина много пудрен. Изобщо ухание, което веднъж усетено – никога след това не може да бъде сбъркано. Уханието е мускусно-ирисово с много леки гурме отенъци на ванилия и тонка, чрез които по-ярко е подчертана феерията от пудрата.  Това е аромат, който трае дълго. В него женското начало е силно заявено и оставя у всеки, който го долови чисти мисли за мечтана сладост и желание за притежание.

Самият Нарцисо Родригес споделя, че е избрал черен цвят, който въплъщава много мистерия и страст. „Защото обичам цветовете, които умеят да предизвикват дълбоки емоции и са висцерални“, казва още той. Така че не случайно Narciso Rouge Narciso Rodriguez още с излизането си на парфюмерийния пазар е обявен както от специалистите в бранша, така и феновете на парката за провокативен, страстен и превъзходно съблазнителен парфюм. Сърцето на аромата е обогатено с ириси  и топъл букет от рози, което придава „огнена чувственост“ на композицията, украсена с кехлибарено-дървесна основа, включваща черно и бяло кедрово дърво, както и ветивер. Самият Родригес споделя, че с това е целял да издигне на още по-високо ниво съблазнителната природа на оригиналния Narciso.

Narciso Rouge Narciso Rodriguez  предизвиква не само стратст, не само е секси, но и достига до върха на опияняващото чувсство. За това и не случайно за лице на рекламната кампания на парфюма е избрана една изключително секси красавица – моделът Ракел Цимерман.

Ароматна комбинация

Връхни нотки: българска роза и ирис

Средни нотки: мускус, тубероза и портокалов свят

Базисни нотки: сандалово дърво, тонка, ветивер, ванилия, кедър и екстракт от бял кедър

Връхни нотките нотки на композицията са българска роза и ирис, преминаващи плавно и секси в сърцето в невероятна колаборация от мускус, тубероза и портокалов свят. В осоновата пък са сгушени нотки на сандалово дърво, тонка, ветивер, ванилия, кедър и екстракт от бял кедър. Парфюмът Narciso Rouge се предлага в разфасовки от 30, 50 и 90 ml.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои парфюми избраха дамите за тази пролет

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови летни парфюми за жени - част 3 (Nina Ricci, Armani, CH, Lacoste)

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 дамски парфюма с пикантни нотки, подходящи за есента

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив