Новите парфюми за зима 2017/2018 - част 1

Зимата вече започна да ни върти в своята вихрушка от снежинки и студове, затова е време да помислим как да се стоплим. И с това нямаме предвид само плетени шалове, дебели якета, пухкави кожени палта и затоплени обувки... Трябва да помислим и за "топлите" парфюми, които могат да сгреят душата ни през зимата.

Представяме ви част от най-новите парфюми, които излизат през зима 2017/2018.  

Gabrielle от Chanel  

Новият женски аромат на Chanel се отличава със сияеща композиция. Този фантастичен слънчев букет е създаден от парфюмериста Оливие Полж в сътрудничество с Лабораторията за създаване на аромати на марката на базата на 4 бели цветя. Източникът на вдъхновение за него е самата Габриел Шанел.  

Idylle от Guerlain  

Подобно на опитен цветар, пафюмеристът Тиери Васер създава този цветен букет с идеята да създаде усещаме за лекота и безгрижно забавление. Внимателно измервайки всяка капка, той постига перфектна хармония и изключителната изразителност на аромата, създавайки неизследвани и незабравими усещания. Той успява да създаде аромат, в който чувствената Chypre нотка си партнира с нотки на бял мускус и цветя - символите на любовта - създават радостно и романтично идилично чувство. Връхните нотки са на лилия, божур, фрезия и бял люляк. Сърцето се разкрива от жасмин и българска роза, а краят е оставен за пачули и бял мускус.  

L'Instant Magic от Guerlain  

L'Instant Magic ви отвежда в свят на мечти, където реалният свят се трансформира отвъд познанието. Лесно разпознаваем, този аромат улавя момента, в който мечтата се превръща в реалност. L'Instant Magic е лек, спокоен и чувствен аромат, създаден от перфектната комбинация на нотки на роза, фрезия, дървесни нотки, бял мускус и др.  

Samsara от Guerlain  

Този аромат Жан-Пол Герлен създава за жената на своя живот. Единствените му задължителни изисквания са присъствието на сандалово дърво и жасмин, които особено се харесват на "любовницата на Самсара". Герлен е ходил много пъти в Индия, за да успее да създаде най-доброто от тези две нотки. Така през тази зима на пазара се появява чувствен парфюм, чиято основна функция е да съблазнява. Предназначен е за хармонични и уравновесени жени, които са уверени в себе си и своята власт над мъжете. Композицията съдържа още и нотки на иланг-иланг, сандалово дърво, ирис, тонка, и ванилия.  

L'Instant De Guerlain от Guerlain  

L'Instant dе Guerlain е уникален аромат, който отваря нова страница в живота. Той представлява опит да спре времето и да покаже истинската същност на жената. Ароматната композиция започва с медено-цитрусова прелюдия, която постепенно се заменя с китайка магнолия, жасмин, иланг-иланг и кристален кехлибар. И накрая завършва с бял мускус - мек като кашмир и коприна, който създава усещане за истинската женственост.  

Insolence от Guerlain  

Insolence е блестящ и неочаквано чувствен аромат, подходящ за свободни и екстравагантни жени. Този плодово-флорален аромат завладява с необичаен прахообразен дует от виолетка и ирис, които образуват прекрасен цветен букет. Той се разтваря след това и от нотките на теменужка и ирис.  

Сhamps Elysees от Guerlain  

Парфюмът е посветен на Шанз-Елизе и е създаден за елегантната, модерна и невероятно съблазнителна парижка жена. Този флорен парфюм е изпълнен с радостна свежест на люляк и мимоза, след което експлодира като звън на женски смях с касис, бадеми и роза. В основата на аромата присъстват чувствените нотки на семена от хибискус в комбинация с мекотата на бадемово дърво.   

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамските парфюми, които ще бъдат хит за 2020

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-популярните дамски подаръчни комплекти

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив