Нови летни парфюми за жени - част 4 (Viktor&Rolf, Hermès)

Flowerbomb Bloom от Viktor&Rolf - уникалният цветен аромат

Viktor & Rolf не престават да ни изненадват - те пишат една изцяло нова глава в историята на цветните аромати в представителите на впечатляващата си серия Flowerbomb. Новият Flowerbomb Bloom представлява мощна експлозия от цветни аромати, които бележат идването на така дългоочакваното лято. Всеки, който го е усетил, може да потвърди, че парфюмът не прилича на никой друг досега - пълен с цветя, цветове и искрящи, свежи и чувствени нотки.

За разлика от останалите в серията, този аромат има и лек плодово-цветен ориенталски характер - връхните ноти са на нар, бергамот и мандарина, а в сърцето се крие тайната - невероятна въздушна нотка, родена в планините, простиращи се по протежение на брега на Тихия океан, която е създадена специално за марката. Изисканото ухание се завършва с нотки на мускус, ванилия и пачули. Тази невероятна експлозия от цветове вдъхновява и дава глътка свеж въздух.

Flowerbomb La Vie En Rose от Viktor&Rolf - летният представител на невероятното трио "Роза, жасмин, орхидея"

La Vie En Rose е второто предложение за това лято на Viktor&Rolf. La Vie En Rose е песен, въображение, щастие, поезия... свеж аромат, от който искри щастие и радост от живота. Пикантните и цитрусовите акорди създават мек ансамбъл от контрасти. И благодарение на отличното трио - роза, жасмин и орхидея, уханието притежава невероятна женственост и хармоничност. Ароматната комбинация се завършва от нотки на кехлибар и пачули.

Bonbon Spring Summer от Viktor&Rolf - гурме парфюм за любителките на сладките аромати

Най-сочният и свеж аромат на пролетта и лятото на Viktor & Rolf ще отвори цял нов сетивен опит за вас! Бонбон колекцията от аромати тази година се попълва от абсолютна новост - Bonbon Spring Summer. Парфюмът е по-мек, но също толкова силен и вълнуващ, колкото класическия и изискан Bonbon Bonbon Couture. Ароматната комбинация започва със свеж розов грейпфрут и жасмин, които хармонично се съчетават с пудра захар, оставяйки следа от карамел. Bonbon Spring Summer е един истински гурме парфюм за любителките на сладките аромати!

Galop d’Hermès от Hermès - уникална комбинация от роза и кожа

"Благодарение на Hermès, аз осъзнах, че кожата може да бъде толкова женствена!" - това споделя парфюмеристка на френската модна къща - Кристин Нажел. И допълва: "Създадох Galop d’Hermès като картинка, където има два основни цвята... два символични материала - за Hermès и за парфюмната индустрия като цяло: роза и кожа."  

Galop d’Hermès - модерен манифест, символизиращ свободата на жените и изкуството на парфюмерията. В този огнен съюз кожата оживява върху розата, а розата облагородява кожата. Дизайнът на шишенцето също не остава по-назад - изключително ефектен и впечатляващ. 

Eau des Merveilles Bleue от Hermès - женствен аромат без флорални елементи  

Eau des Merveilles Bleue е подходящ за всички дами, които не харесват флоралните нотки. Парфюмът представлява уникална дървесно-минерална композиция, която предлага изненадваща свежест. И въпреки отсъствието на символа на жените - цветята, уханието по изклщючително специфичен начин успява да представи бляскавата страна на непосредствената женственост, която впечатлява всички мъже.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамските аромати, задължителни за морската почивка

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, подходящи за подарък за Свети Валентин

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 дамски парфюма с пикантни нотки, подходящи за есента

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив