Нови летни парфюми за жени - част 3 (Nina Ricci, Armani, CH, Lacoste)

L’Extase Rose Extase от Nina Ricci - парфюм с двоен шлейф

Това, което бързаме да ви споделим за Rose Extase, е уникалният двоен шлейф на парфюма! Той представлява вълнуващ микс от розови листенца и треперещи кожени нотки. След срещата си, двата аромата са способни да разпламенят всяко сърце! Този лек аромат, който развихря страстните фантазии, е изключително подходящ за жени, които държат присъствието им да се помни дълго време, след като вече са си отишли!

Les Gourmandises De Nina от Nina Ricci - буен и изискан аромат на Бразилия

Плодово-цветният аромат, създаден от парфюмериста Оливиер Кресп (Olivier Cresp), прилича на екзотичен деликатес, на грациозен и сладък коктейл. С връхните си нотки парфюмът разкрива ярката свежест на Бразилия, на море, на карнавал, на цветове, на лимонада, но в сърцето си побеждава чисто тропическия хедонизъм в ритъма на изискана комбинация от маракуя и кокосово мляко. Леката женствена композиция се допълва от чувствена гардения и карамелени нотки.

Les Gourmandises De Luna от Nina Ricci - за любителките на сладките парфюми

Третото предложение от Nina Ricci за това лято, разбира се, коренно се различава от предишните две. Ваниловият плодово-ориенталски аромат, създаден от парфюмното дуо Мари Саламан и Кристоф Рейно, напомня на сладки бонбони! Леките връхни нотки, съчетани със сочни акорди на грейпфрут и сметана, придават на аромата специален вид сладка свежест, каквато рядко се среща в други летни парфюми. Ароматната композиция се допълва още от нотки на кокос, божур, сандалово дърво и карамел.

Code Femme Cashmere от Giorgio Armani - новият представител на "дрескод" Armani

Джорджо Армани създава Armani Code - парфюм, създадени специално за гардероба на истинските жени: ръчно изработени, изтънчени и изискани. Дрескод Armani запозна с Armani Code, а след това през 2015 г. предаде щафетата на Code Satin (Код сатен), а днес е Code Cashmere (Код кашмир). Искрящата мозайка на контрастите на новия аромат обгръщат жената като най-мекото и топло одеало. В композицията на този изискан аромат влизат нотките на портокалов цвят, жасмин Самбак, хелиотроп, ирис, кожа, велур, тамян, розови нюанси и завършва с опияняващото ухание на бадемово мляко - дълбок източник на ароматно удоволствие.

CH Privee от Carolina Herrera - с мисъл за най-предизвикателните дами

Чувствен и съблазнителен. Нежен и вълнуващ. Неочакван. Предизвикателен. Новото лятно предложение нa Carolina Herrera пулсира от нотки на бял пипер, ароматни цветя, солена ванилия и бял кехлибар. Никак не изглежда зле, а?  

Lacoste Pour Femme Legere от Lacoste - с мисъл за съвременната жена

Изискан и елегантен, ароматът на Lacoste - Lacoste Pour Femme Legere, разкрива тайната на женския чар. Дървестно-мускусният му състав, изпълен с красотата и елегантността на класическия цветен букет от аромати Lacoste Pour Femme, това лято парфюмеристите на марката са избрали да допълнят със свежи и искрящи цитрусови нотки, които да дават уникална свежест през горещите дни. Но и не само това, всичко в този парфюм е направено с мисъл за съвременната жена! Дори и елегантното и минималистично шишенце, което е съдадено така, че да отговаря на нуждите й, като се побира в почти всяка дамска чанта. 

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Есен 2018: Новите дамски парфюми – Chanel, Guerlain, Givenchy и Mugler

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Thierry Mugler Angel - любимият аромат на Хилари Клинтън

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

4 от най-добрите дамски парфюми за 2015 и 2016г.

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив