Нови летни парфюми за жени - част 2 (Givenchy, YSL, Mugler)

Eclats Precieux от Givenchy - реверанс към най-големите почитателки на марката   

Мистериозно и очарователно момиче уверено върви по ярко осветените улици и се слива с безкрайната енергия на града. При описанието на подобна картина няма как в съзнанието ни веднага да не изникнат модните колекции на Givenchy за лято 2017. Този зашеметяващ електрически флаш е отразен и в новия аромат - Eclats Precieux, който олицетворява изцяло стила на любимата марка на много жени по света.  

Live Irresistible от Givenchy - за любителките на красотата от живота  

Второто предложение на Givenchy за това лято е много по-непретенциозно и гъвкаво от първото. Създаден от парфюмериста Доминик Ропион (Dominique Ropion), Live Irresistible е изцяло посветен на живота - или както твърди самият създател, смелият коктейл от цвета, плодове и подправи, прави животът по-красив и сладък! В състава на парфюма влизат нотки на ананас, розови листенца, черен пипер, бахар, амбър и мускус.  

Black Opium Floral Shock от Yves Saint Laurent - парфюм за смелите и силни жени  

Black Opium Floral Shock няма как да изневери на парфюмите от серията Black Opium - и тук не отсъства нотката на кафе. В новия летен аромат обаче тя се съчетава с нежните и сладникави нотки на фрезия, бергамот, нежни зелени чушки, главозамайващи акорди на гардения и портокалов цвят. Този топъл, като внезапен лъч на зимно слънце, аромат е съставен изцяло от любов и чувственост. Но след като е успял да спечели всичките ви сетива и ви подкани упорито да се насладите на топлината му, ще ви удари едно студено еспресо - основната действаща сила на Black Opium. Тя ще ви уцели право в сърцето като ослепителна светкавища. Съпротивата е безсмилена, връщането неизбежно.   

Alien Musс Mysterieux от Mugler - подчертава женствеността  

Това лято при създаването на новите си аромати парфюмеристите на Mugler се водят само от една мисъл - женственост. Така се ражда и новият Alien Musс Mysterieux, който все пак запазва традиционната структура на серията Alien, базираща се на листа от арабски жасмин и кехлибар. А парфюма са вплетени и нотките на ванилия, шафран, мускус и подправки. Този богат и топъл състав превръща аромата в идеалното оръжие, с която всяка жена може да подчертае своята женственост.  

Alien Eau Sublime от Mugler - един от най-красивите и дълготрайни летни шлейфове  

Второто предложение от Alien серията на Mugler по нищо не отстъпва на предишното. Eau Sublime  е парфюм, който се отличава със свежа наслада и изискан шлейф. В състава му се съчетават цитрусови нотки, нотки на жасмин Самбак и тиара. Изключително впечатляващо е шишенцето - в него в поставен красив кристал, който е комплимент на марката към всяка красива дама, която и това лято избере да се довери на Mugler.  

Angel Eau Sucree Editoin 2017 от Mugler - за любителките на контрастите  

Ако не обичате традиционните аромати и искате да се отличите от останалите жени и да спечелите мъжките сърца, то Angel Eau Sucree Editoin 2017 е точно за вас. Този нов вариант на легендарния аромат, превърнал се в класика, е изключително атрактивен, безкрайно съблазнителен и дава усещане за контрастни вкусове и усещания. Или с други думи - приятно дразни.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дами тези парфюми са задължителни за морската ви почивка

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои парфюми избраха дамите за тази пролет

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-предпочитаните дамски пролетни парфюми

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив