Нови летни парфюми за жени - част 1  (Dior, Guerlain, Paco Rabanne)

Харесва ли ви или не лятото ни чака зад ъгъла. Въпреки множеството дъждовни дни през май съвсем скоро гледката през прозореца ще ни призове да излезем и да се радваме на слънчевите лъчи и морския бриз. Докато свърши това чакане, ние ви предлагаме да се поглезите с чисто някой чисто нов парфюм - аромат, който най-вероятно никой от хората, с които ще се срещате, няма да е усещал. Просто още един коз в ръкава ви, за да бъдете незабравими през лятото.  

Ще ви разкрием една тайна - тази година най-добрите световни марки представят такова огромно разнообразие от аромати, че няма как да не успеете да не намерите своя сред тях!  

J'adore In Joy! от Dior - за жените, които търсят сладостта на живота  

Надарен със специална жизненост, J'adore се преражда през това лято, като изпълва името си с нов смисъл. Ентусиазираният удивителен знак в името на парфюма представлява едно своеобразно обяснение в любов към живота от създателя му - известният парфюмерист Франсоа Деманши François Demachy). Тайната на прекрасния аромат се крие в две "тайни" състави - солена нотка и нотка на иланг-иланг, специално изработени от най-добрите парфюмни майстори на Грас за марката Dior. Естествено-луксозен, J'adore In Joy! веднага дава усещане за истинска наслада.

La Petite Robe Noire Collector от Guerlain - за най-сексапилните  

Дръзкият и събласнителен аромат La Petite Robe Noire е подходящ за всички дами, които държат да бъдат дяволски секси това лято и търсят начин да привличат всички мъжки сетива. Искрящ, страстен и е същото време изключително елегантен, този парфюм оставя след себе си красив шлейф, който ще продължава да остава в съзнанието на хората дори и след като вече сте си тръгнали... Връхните нотки, които галят обонянието, са нотките на черна череша, бадеми, диви горски плодове и бергамот. В сърцето цъфтят нежни рози. А цялото това великолепие се завършва от пачули, бобова тонка и съблазнителн аромат на баден в опушен облак от черен чай.    

Aqua Allegoria Bergamote Calabria от Guerlain - свежест и пак свежест!  

Всяка пролет парфюмеристите на Guerlain преоткриват вековната тема за свежест със събирането на свежите аромати в поредицата Aqua Allegoria, която представлява един истински химн на природата във всичките й проявления. Нежните и усмихнати растителни акорди на Bergamote Calabria, придружени от сладката тръпчивост на цитрусите, превръщат аромата в ярък, жив, лек и слънчев. Всичко това се придружава от нотките на лимон, пикантен джинджифил, розов пипер, ванилия и бял мускус. Парфюмът е изключително подходящ за дамите, които търсят нов и нестандартен свеж летен аромат.  

Olympea Intense от Paco Rabanne - чувственост от ново ниво

 

Интензивна чувственост от следващо ниво - така бихме определили новия аромат на Paco Rabanne. Olympea Intense разтваря уханието си в необичайна солена ванилия, разгръща се в меко кехлибарено сърце и прелива в топли дървесни акорди. Красива сложност! От една страна, пулсират флоралните нотки и нотките на бял пипер и грейпфрут. А, от друга страна, ванилията си взаимодейства с яркия аромат на кедър, за да се превърнат в една истинска уханна експлозия. А завършекът е с неповторимата амбра. Мекота, дълбочина и малко сол - така Olympea Intense се появява това лято, за да превърне обикновените жени в истински кралици!  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамските парфюми, които очакваме през пролетта на 2017-та

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои са най-харесваните парфюми на Lolita Lempicka

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, перфектни за подарък тази Коледа

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив