Нови дамски аромати сезон Лято 2016 година

"Парфюмът говори за жената повече от нейния почерк" - едва ли има някой, който да не е чувал тези думи на Великата Мадмоазел - Коко Шанел, която посвещава целия си живот на разчупването на всички стереотипи за жената като личност. Според нея парфюмът не е просто аромат, той е един невидим моден аксесоар, с който посрещат истинската жена и продължават да я помнят дори и когато вече си е отишла. Ето защо трябва да се отнасяме с особено уважение към неговия избор особено през по-топлата част от годината.

 

 

Лятото е сезон, през който винаги имаме нужда от компанията на хубав парфюм. В този дух побрахме някои от най-красивите нови предложения, които ще помогнат на всяка жена да намери своя аромат, с който да се потопи в сезона пълноценно. Сигурни сме, че дори и дамите с най-взискателен вкус ще успеят да намерят сред новите летни парфюми своя личен малък шедьовър, с който да се чувствуват желани и различни. 

 

1. Dsquared Want EDP

Dsquared Want парфюм за жени EDP  

 


  Dsquared Want е лятното предложение на парфюмериста Aurelien Guichard за 2015 г. Той е създал аромата си с мисъл за всички жени, които са достатъчно смели, за да се отличават от останалите и не се страхуват да експериментират и да бъдат различни. Ароматната комбинация е с ориенталски характер, в който са включени свежите акорди на мандарина, джинджифил и розов пипер, основата е съставена от ванилия от Мадагаскар, абсолютна ванилия и виолетово дърво и, не на последно място, сърдечната нотка се допълва от фатално харизматичната роза Дамаск.  

 

2. Christian Dior Poison Girl EDP

Christian Dior Poison Girl парфюм за жени EDP Christian Dior Poison Girl е едно от най-новите предложения на парижкия гигант за 2016 г. Подходящ е за всички млади дами, които са почитателки на свежите флорални мотиви. Ароматната комбинация включва няколко вида рози, венецуелска тонка, сандалово дърво от Шри Ланка и Толу балсам, в които са вплетени още и благородният аромат на сицилиански горчив портокал и нежните аромати на бадем и ванилия.   

3. Roberto Cavalli Paradiso Azzurro EDP

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro парфюм за жени EDP  

Paradiso Azzurro е едно от най-красивите предложения на Roberto Cavalli за сезон 2016.  Парфюмът се отличава с прекрасно морско настроение на ароматите, което е вдъхновено от прелестните лазурни вълни на Средиземно море. Връхните нотки са съставени от перфектната комбинация на цитруси, бергамот и ароматна лавандула, допълва ги сърдечната нотка на див жасмин, а базисното ухание е поставено върху основата на кипарис и нежен кашмир.   

4. Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa EDP

Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa парфюм за жени EDP

 

Dolce Rosa Excelsa е новият аромат на тандема Dolce & Gabbana, вдъхновен от красотата, стила и елегантността на нежната италианска жена. Нежното флорално ухание на парфюма съблазнява с ароматите на екзотична африканска роза и турска роза абсолю, които са допълнени от беладона, нарцис и бяла водна лилия – а всичко това е едно чудесно предверие към чувствената основа, изградена на базата на мускус, кашмир и сандалово дърво.  

 

5. Jimmy Choo Illicit Flower EDT

Jimmy Choo Illicit Flower парфюм за жени EDT  

 

 

  Jimmy Choo Illicit Flower е парфюмът, към който никой мъж не може да остане равнодушен. Именно заради това той е изключително подходящ за съвременната изкусителка, която знае как да пленява всички мъжки сетива още със самото си появяване. Тайната на ароматната комбинация се крие в плодовите нотки на ароматна кайсия, портокал и мандарина, а сърцевината крие в себе си "тайните оръжия" грейпфру, жасмин и роза. Трайната следа обаче идва от основата, в която се преплитат ароматите на сандалово дърво, кашмир и мускус.

 

 

Надяваме се да сме успели да ви помогнем да намерите своя летен парфюм, защото какво й е хубавото на топлината на лятото без перфектния аромат, който да й придава сладост!  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните дамски парфюми на Donna Karan

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови летни парфюми за жени - част 4 (Viktor&Rolf, Hermès)

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив