Нежните дамски парфюми с аромат на бели цветя в началото на 2022

Нежните дамски парфюми с аромат на бели цветя в началото на 2022

Едно е сигурно – в света на парфюмерията белите цветя имат особен статут на може би една от най-любимите съставки в процеса по създаването на маркови аромати. Това не е никак случайно – малко суровини биха могли да се доближат до нежността, чистотата и вълнуващите есенции, с които се характеризират белите флорални акорди.

Затова и решихме да посветим днешната си статия именно на тези съставки. Те са неразривна част от съдържанието на голям брой дамски парфюми, съумели да останат в историята като едни от най-търсените и предпочитани есенции. Заповядайте с нас на едно вълнуващо флорално пътешествие, където ще се разходим из света на дамската парфюмерия и ще се запознаем отблизо с изкусителните благоухания, идващи от белите цветя.

Момина сълза, портокалови цветчета, жасмин, рози – списъкът е безкраен

Трудно бихме могли да си представим изкусителен и нежен дамски аромат без наличието на флорални акорди в съдържанието. Разбира се, за направата на различен тип парфюми дизайнерите спират избора си и на различни цветя, които да включат в композициите. Ако крайната цел е създаването на деликатен, много нежен и излъчващ елегантност продукт, то несъмнено ще обърнем поглед към белите цветя.

Парфюмният свят разполага с богат асортимент от тях и никак не се страхува да ги включва в парфюмните си есенции. Едни от най-обичаните и купувани аромати на всички времена съдържат именно бели цветя в композициите си. Нека се запознаем с част от тях – определено тези ухания ще доминират парфюмния подиум през оставащите месеци от 2022.

Тези ухания ще доминират парфюмния подиум през оставащите месеци от 2022

Chanel Gabrielle Essence

Ароматите на Шанел категорично с лекота биват причислявани към едни от най-любимите и популярни дамски парфюми. Gabrielle Essence съвсем не прави изключение – ако сте в търсене на нежен аромат, построен на основата на бели цветя, то сте попаднали на точното място. Не се страхувайте да превърнете ароматния продукт в свой ежедневен козметичен аксесоар. В съдържанието ни очакват ароматите на:

  • Цитруси, праскова, горски плодове;
  • Бели цветя, тубероза, иланг-иланг, портокалови цветчета;
  • Мускус, ванилия, сандалово дърво;

Narciso Rodriguez Narciso Ambree

Narciso Rodriguez е марка, която през последните години категорично успя да се сдобие с голяма популярност и клиентска любов. Популярен с унисекс ароматите си, брандът съвсем успешно създава спиращи дъха композиции, заслужаващи внимание и обожание. Narciso Ambree е изкусителен аромат, завладяващ сетивата с прекрасните акорди, взимащи участие в съдържанието му:

  • Франджипани, иланг-иланг, бели цветя;
  • Мускус, амбра;
  • Кашмир, ванилия и кедър;

Nina Ricci L’Extase

Nina Ricci е сред марките, които определено нареждаме сред най-успешните и популярни в световен мащаб. L’Extase е един страхотен и вълнуващ дамски парфюм, оставящ трайни отпечатъци в съзнанието на дамата, която го носи. Съотнасяме го към по-интензивните и правещи впечатление ухания, които му отрежда място сред вечерните козметични продукти и аксесоари. В съдържанието ни омайва присъствието на нотки от:

  • Розов пипер;
  • Бели цветя и рози;
  • Амбра, мускус и кедър;

Dolce&Gabbana Light Blue Forever

Немислимо е да привършим днешната селекция, без в нея да участва и представително ухание на марката Dolce&Gabbana. Light Blue Forever е изключително нежен флорален аромат, причисляващ се към най-подходящите парфюми за ежедневно носене. Тази есенция с лекота ще се превърне във ваша запазена марка в офиса например. Нежността на композицията, разбира се, идва от висококачествените съставки, взимащи участие в съдържанието:

  • Лимон, портокал, зелена ябълка;
  • Портокалов цвят и бели цветя;
  • Бял мускус, кедър и кашмир;

Hugo Boss Orange

Пленителното флорално предложение от марката Hugo Boss затваря днешната ни селекция – изключително щастливи сме да представим на вниманието ви толкова изискан и запомнящ се парфюмен шедьовър. Спрете избора си на Orange, ако държите в парфюмната си колекция да притежавате наистина запомнящо се и стилно ухание. Прекрасната композиция дължи очарованието си на съставки като:

  • Червена ябълка;
  • Бели цветя и портокалов цвят;
  • Маслиново дърво, сандалово дърво и ванилия;

Не забравяйте, че не можете да сгрешите, избирайки аромат с бели цветя в съдържанието. Отдайте се на удоволствието да селектирате наистина звездна парфюмна колекция и се радвайте на дизайнерските решения и композиции.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Есен 2018: Нови дамски парфюми – Hermes, Creed, Nina Ricci, Lacoste...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните дамски парфюми на Bvlgari

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои са парфюмите, които ще се използват и след 100 години

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив