Най-завладяващите дамски парфюми за горещите месеци

Най-завладяващите дамски парфюми за горещите месеци

С настъпването на месец юни температурите започват да се покачват, което е сигурен знак, че лятото идва. Завладява ни очакването за предстоящата ваканция на море или планина, за дълги слънчеви дни и свежи нощи, изпълнени с емоции и екзотика.

Какъв парфюм да изберем, за да сме подготвени за вълнуващите приключения, които ни очакват? Доброто първо впечатление, което оставяме при всяка среща, е най-важно, а то може да бъде значително допълнено с точно подбрания аромат, който омагьосва и покорява. Идеалният парфюм трябва да подчертава нашата индивидуалност, да е ярък и запомнящ се. В летни месеци е важно да ни гарантира свежест и чувство за лекота и енергичност през целия ден.

Лятото настъпва с аромат на плодове и цветя

През горещите месеци ароматите, които парфюмеристите предлагат, са по-леки и свежи, особено популярни сред дамите са плодовите и флорални нотки. Водещи са чувството за ефирност и завладяваща женственост.

Какво превръща един парфюм в летен аромат? На първо място това са асоциациите които предизвиква. Всеки аромат, който ни напомня за безкрайната морска шир, за екзотични цитрусови плодове, за прохладни гори и изпъстрени с цветя и билки планински ливади, е подходящ за лятото.

Versace Bright Crystal

Versace Bright Crystal

Versace Bright Crystal EDT е истинско море от цветя, което докосва сетивата. Превъзходен летен аромат, изключително подходящ за топлите дни. Ароматът оставя ярка следа и се помни дълго. Специалното ухание е определяно като перлата сред парфюмите на модна къща Versace. Създадено е специално за елегантната и самоуверена жена, която иска да подчертае своята женственост. В сърцевината си Versace Bright Crystal EDT носи акорди на лотос, магнолия и божур. Връхните нотки са на юзу и нар, а базовите нюанси на мускус, кехлибар и махагон внасят усещане за изящество и лукс.

Hugo Boss Femme

Hugo Boss Femme

Hugo Boss Femme EDP е лятното изкушение за всяка модерна млада дама - борбена и упорита, но в същото време нежна, чувствена и завладяваща. Парфюмът е с романтичен, весел и много женствен аромат, който зарежда с настроение през най-горещите месеци на годината. Представен е на пазара през 2006 година и е подходящ за всеки повод през лятото. Магическата ароматна композиция е изградена от нотки на мандарина и касис, съчетани с нежна фрезия. Сърцевината е съставена от бели цветя, мадагаскарски жасмин, лилия и омайна българска роза. Най-дълготрайна е следата на мускус, в хармония с деликатна кайсия, кожа и лимоново дърво.

Bvlgari Omnia Coral

Bvlgari Omnia Coral

Bvlgari Omnia Coral е впечатляваща композиция от деликатни и женствени нотки, съчетани с подчертани червени плодове. Парфюмът, създаден от Alberto Morillas, е предназначен за нежни, чувствителни и романтични дами. Лице на рекламната кампания e Carola Remer. Ароматният коктейл впечатлява със своя цветно-свеж характер, което го прави предпочитано дамско лятно бижу. Композицията се отваря с нотки бергамот и годжи бери, сърцето обхваща нежна водна лилия, хибискус и нар, а основата се затваря с усъвършенствани нюанси от мускус и кедър.

Jean Paul Gaultier So Scandal

Jean Paul Gaultier So Scandal

Новото ароматно произведение от Jean Paul Gaultier - So Scandal е истинска експлозия от сладки плодове и нежни цветя, която оставят след себе си незабравима следа. Както показва и името му, So Scandal е секси, дързък и опияняващ - толкова подходящ за горещите летни дни и нощи. Връхните нотки на ароматната композиция са от портокалов цвят - ярък и непокорен. Сърцевината е изградена от богатият и наситен жасмин Самбак и тубероза, долавят се и млечни акорди. Резултатът е ангелско ухание с лек дяволит привкус, поставено в бутилка с класическия дизайн за Scandal.

Giorgio Armani Sky di Gioia

Giorgio Armani Sky di Gioia

Sky di Gioia на Giorgio Armani е приказен аромат, който Ви отвежда сред безкрайното пространство на мечтите. Романтичен и нежен той вълнува и се запечатва в съзнанието. Официално е представен на пазара в началото на 2017 година. Парфюмът Giorgio Armani Sky di Gioia е вдъхновен от красотата на изгрева и носи позитивно послание за възраждане и ново начало. Ароматната композиция се открива с плодови нотки личи и круша. В сърцето се крие възхитителната флорална двойка - розов божур и роза. Базовите ухания са на кедър, мускус и къпина.

Lalique L`Amour

Lalique L`Amour парфюм за жени

Lalique L`Amour е мек и женствен аромат от класическата флорална линия. Изграден от ефирни, бели цветя той е деликатен, ненатрапчив и светъл. Създаден е от парфюмериста Natalie Lorson и е белег за ярко женствено присъствие, топлина, елегантност и сексапил. Връхните нотки са на нероли, бергамот и роза, в сърцевината е завладяващият букет от жасмин, тубероза и гардения, а базисните акорди са на сандалово дърво, мускус и кедър.

Ако изпитвате колебания кой е точният парфюм за вас, тествайте го няколко пъти, директно върху кожата си. Ароматът се разкрива най-добре, когато взаимодейства с телесната ни топлина. Потупайте китката си и изчакайте да се разкрият всички нюанси на парфюма. И в никакъв случай не впръсквайте голямо количество, за да не блокирате рецепторите си. Осмелете се да изберете ярък, слънчев и динамичен аромат, сега е моментът!

Лятото е сезонът, който ни провокира да бъдем отворени за нови усещания и емоции…

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните дамски парфюми на Dolce & Gabbana

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Кои са най-харесваните парфюми на Lolita Lempicka

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Какво не знаете за легендарния Chanel no.5

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив