Най-предпочитаните дамски пролетни парфюми

Най-предпочитаните дамски пролетни парфюми

Пролетта вече чука на вратата и ни навява желание за прераждане, за ново начало, за топлина, за зеленина, за природа… Парфюмеристите улавят тази емоционална жажда и по своему я предават чрез чисти, оптимистични и жизнени пролетни ухания. Традиционно парфюмите през този сезон съдържат ароматни композиции, изпълнени с цветни и дървесни нотки, които облагородяват, умиротворяват и вдъхновяват.

В този материал сме ви подготвили списък с най-популярните и обичани дамски пролетни парфюми, които имат силата да пленяват както дамските, така и мъжките сърца.

Lanvin Eclat de Fleurs

Lanvin Eclat de Fleurs парфюм за жени е представен на пазара 2015 г. и оттогава е сред най-предпочитаните дамски аромати за пролетните месеци.  Създаден е от парфюмеристите Anne Flipo, Nicolas Beaulieu. Меко, деликатно, плодово-цветно ухание, което прекрасно ще допълни вашия ежедневен стайлинг. Дава усещане за чистота, простор и невинност. Предназначен е за дами със вкус и предпочитание към романтичните и нежни аромати, които не са натрапчиви, но имат своето характерно и сигурно присъствие. Плодово-цветната ароматна комбинация се отваря меко и деликатно с нотки круша. Средните акорди са топли и романтични и включват жасмин, роза и фрезия. Основата е характерна и е съставена от бял мускус и сандалово дърво.

Lanvin Eclat de Fleurs парфюм за жени EDP

Boucheron Quatre En Rose

Бляскавата колекция Quatre от луксозната марка Boucheron е вдъхновение за милион жени по света. Благодарение на ароматите, включени в нея, те изразяват себе си по уникален и незабравим начин. Boucheron Quatre En Rose притежава очарователна и нежна композиция от цветя, деликатни плодови нюанси и дървесно-мускусни ароматни акценти, изключително подходящи за красивите пролетни дни. Създаден е за модерната делова жена, която с финес и класа умее да постига целите си! Уханието се открива с изискани нотки артемизия, черен касис и мандарина. В сърцето откриваме прекрасно флорално трио: роза, жасмин и прасковен цвят. Базата е много елегантна, създадена в класически стил. Boucheron Quatre En Rose пристига на пазара през 2018 година в матирано стъклена бутилка в класическата форма за колекцията.

Boucheron Quatre En Rose Парфюм за жени EDP

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro е дамски парфюм, вдъхновен от златистата светлина на изгрева и лазурните води на Средиземно море. Той стартира една година след Roberto Cavalli Paradiso, който бе една истинска безгрижна ваканция, сред цъфнали градини с много цветя. Аромата е представен за директна продажба на пазара през 2016 година. Създаден е от парфюмериста Louise Turner. Цветната и обогатена с морско настроение ароматна комбинация се отваря с цитрусова свежест и аромат на горчив бадем и ароматна лавандула. Чувствените сърдечни акорди са събрали в себе си нотки див жасмин, а основата е положена върху нотки кипарис и нежен кашмир.

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro парфюм за жени EDP

Cartier Baiser Vole Lys Rose

Cartier Baiser Vole Lys Rose е едно романтично издание на Картие, което представлява нежна интерпретация на класическият аромат и е зареден с положителна енергия и чувственост. Новата версия е създадена от парфюмериста Mathilde Laurent.  Cartier Baiser Vole Lys Rose се предлага в концентрация тоалетна вода. Парфюмът, подобно на цялата колекция, е съсредоточен върху нотки на лилия и различните и нюанси. Този път лилията е розова и обогатена с аромат на малина, която подчертава деликатния характер. Baiser Vole Lys Rose е по-свежата и по-сладка версия.

Cartier Baiser Vole Lys Rose парфюм за жени EDT

Elie Saab Le parfum Intense

Elie Saab Le Parfum Intense e дамски парфюм който събужда сетивата и оставя след себе си дълъг шлейв от чувствено и пленително женско присъствие. Загадъчен и пленителен с подчертан плодово-ориенталски характер. Представен е на пазара 2013 г. За всички дами, които искат да останат дълго в съзнанието на любимия мъж. Неповторима ароматна комбинация, съставена от свежи портокалови цветчета, съчетана с нотки иланг-иланг, роза  и сладък  мед, носещи ухание и наслада. Топло пачули и златен кехлибар придават един добър чувствен финал.

Elie Saab Le Parfum Intense парфюм за жени EDP

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Зима 2019 - хитови дамски аромати

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Най-популярните дамски парфюми на Mercedes Benz

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

13 дамски парфюма, които излязоха през лято 2017 - първа част

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив