Най-предпочитаните дамски парфюми за 2017 г.

Отдавна изпратихме 2017 г. и посрещнахме новата, но пет месеца по-късно сякаш е най-подходящото време да си направим една равносметка, да погледнем назад и да открием кои са били най-предпочитаните от дамите парфюми за изминалата година. 2017-та беше изпъстрена с най-различни ухания, парфюмният пазар беше заливан с кой от кой по-интересни и впечатляващи аромати, но няколко са онези, които се откроиха на фона на останалите и успяха да превземат сърцата на нежната половинка от човечеството.

Donna Karan Be Desired - най-предпочитаният аромат за пролетта

Donna Karan Be Desired е парфюм, който излезе в продажба през 2015 г., но сякаш неговото време дойде едва две години по-късно. Уханието е изключително модерно, динамично, свежно, енергично и зареждащо. И не е случайно, че именно то бе едно от най-предпочитаните за ежедневието на дамите през изминалата година. Парфюмът най-много допада на млади, динамични и свежи дами със забързано ежедневие и модерно мислене. Ароматната композиция се отваря от нотки на касис, зелен грейпфрут, портокал и виолетови листа, които плавно и нежно преминават в сърдечни акорди, които бият в плодово-цветния ритъм на турска роза, азиатски жасмин, акация и касис. А в основата се усеща остатъчният аромат на кехлибар, кашмир и кедър.

Marc Jacobs Decadence - любимото лятно ухание на дамите за 2017 г.

Marc Jacobs Decadence беше един от най-използваните парфюми през лято 2017. Неговото изключително елегантно и секси ухание, увито в леки пикантни акценти, успя да покори много мъжки сърца по време на плажни партита и летни купони. Decadence е определян като най-срелият парфюм на марката, който успява да представи многопластовия женски характер и да пасне на почти всяка една дама, която го усети. Любопитно е, че ароматът е вдъхновен от една от най-емблематичните чанти на подната къща. Композицията започва с нотки на цвят от ирис, италианска слива и шафран. Сърцето е изпълнено от цветен букет, съдържащ българска роза, ирис и жасмин, а базата разрива нежна пътека от кехлибар, папирусни гори и ветивер.

Chloé Chloé - ароматът на есен 2017

Chloé е един от най-интелигентните и чувствени аромати на марката, който е предназначен за най-смелите и изискани жени, които във всеки един момент са готови да изкушават. Уверен в качествата си и хладнокръвен, парфюмът е последният щрих от сексапилното излъчване на всяка дама дори и през по-студените есенни дни Създатели на уханието са парфюмеристите Michel Almairac и Amandine Marie, които в съвместно сътрудничество успяват да създадат невероятен елегантно-женствен аромат, който успява да направи всеки специален повод в още по-специален и красив, съчетавайки умело приказни дървесни акорди с флорални мотиви. Композицията се отваря от нотки на личи, божур и фрезия, които плавно преминават в уханна колаборация от магнолия, роза и момина сълза. Краят е оставен за кедър и кехлибар, които едновременно засилват предизвикателносто усещане и придават елегантност.

Yves Saint Laurent Black Opium - най-предпочитаният аромат през студените зимни дни

YSL Black Opium е ароматът, който е топлил най-много дамски сърца през студените зимни дни на 2017 г. Уханието съдържа зелени ароматни тонове, които по уникален начин се преплитат с чаромата на кафе. Парфюмът е изискан, магнетичен, мистериозен и женствен и е подходящ за дами от всякакви възрасти. А тайната му се крие в това, че съдържа всички уханни компоненти, които водят не само жените, но и мъжете до пристрастяване. Така Black Opium успява да изрази индивидуалността на жената и да подчертае нейната нежност и женственост. Композицията съдържа плодови акорди - касис, цитруси, круша и кора от мандарина, които преливат в сърдечни акорди с ароматни тонове кафе, смесено със сладък портокал и жасминов чай. Краят е запазен за букет от бяла дървесина и бял мускус, които по уникален начин подчертават чувствеността на аромата.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови летни парфюми за жени - част 4 (Viktor&Rolf, Hermès)

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Toп 10 на най-продаваните дамски парфюми на Valentino

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 парфюма, които жените трябва да притежават през 2019 г.

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив