Най-популярните дамски парфюми на Mercedes Benz

Най-популярните дамски парфюми на Mercedes Benz

Марката на Mercedes-Benz  е не само един от най-разпознаваемите и значими производители на автомобили в света, но все повече се налага като име и в парфюмерийната индустрия. И това е оправдано поне от историческото значение на марката - точно преди 133 години германският инженер Карл Бенц официално издаде патент за „превозно средство с бензинов двигател“. Оттогава досега името на компанията се появява в множество различни сфери и навсякъде успява да намери свои верни почитатели. Дори и в дамската парфюмерия...

Mercedes Benz

Mercedes Benz е разкошен плодово-цветен аромат за жени. Той е поредното доказателство за това, че от брандът влагат изключително много внимание към парфюмите, които създават за почитателките си. Това е и една от причините да възложат създаването на ароматната композиция на Mercedes Benz именно на забележителния  Michel Almairac. Красивият, изтънчен и женствен аромат е пуснат в продажба през 2013 година. Стил и елегантност ще откриете не само в уханието, но и в дизайна на стъкленото шишенце. Изисканите линии и красиви детайли са достойни и за най-претенциозната част от дамите.

Mercedes Benz парфюм за жени без опаковка EDP

Mercedes Benz Woman

През 2016 година, луксозната автомобилна компания представя своето ново ароматно издание за жени. Ароматът е вдъхновяващ, изискан и дори неочакван. Създаден, за да подчертае и издигне личността на жената. Изисканата му композиция е разработена от парфюмериста Honorine Blanc, която е създател на редица ароматни шедьоври. Марката винаги предпочита да работи съвместно с известни и доказали се носове, защото никога не прави компромис относно качеството на парфюмите си. Неповторимото кремообразно начало от гардения, круша и листенца касис е освежено с букет от слънчев жасмин и портокалови бели цветчета. Те са докоснати до чувствени дървесни нотки, които подчертават тяхната елегантност по идиличен и неустоим начин. Така композицията предлага на сетивата първоначално едно сладко изкушение, преминаващо към възхитителна флорална свежест. Минути по-късно то се завръща отново към меките и чувствени нюанси.

Mercedes Benz Woman Парфюм за жени без опаковка EDP

Mercedes Benz Rose

Mercedes Benz Rose е лек, свеж и много елегантен аромат за жени. Създаден е за ежедневието на дамите, които обичат природата, розите и деликатните флорално-плодови ухания. Парфюмът  е много женствен и съблазнителен. Неговата жизнерадостна ароматна композиция е съставена от плодове, розови листенца, магнолия, дървесни акорди и чувствен кехлибар. Mercedes Benz Rose е пуснат в продажба през 2015 година.

Mercedes Benz Rose парфюм за жени EDT

Mercedes Benz L`eau

Mercedes Benz L`eau е женствен, елегантен и романтичен летен аромат. Парфюм за представителките на нежния пол с усет към модата. Идеалният аксесоар, който ще бъде прекрасно допълнение към лятната Ви визия. Последния щрих към стилния Ви стайлинг. Ароматният коктейл е изтъкан от нежни и деликатни нотки на бергамот, касис, праскова, теменуга, роза, мимоза, кедър, амбра и мускус. Mercedes Benz L`eau е презентиран на пазара през 2014 година. 

Mercedes Benz L`eau парфюм за жени EDT

Любопитно: Откъде идва името на компанията

Може би за дамите ще е любопитно да научат откъде идва името наизвестния бранд. Истината е, че легендарната марка получава името си благодарение на прякора на дъщерята на австрийския бизнесмен Емил Еллинек на име Адриан (Mercedes - псевдоним на момичето). Баща й, почетният вицеконсул в Монако, бил богат и се интересувал от модерни технологии. По негово искане, през 1897 г., Готлиб Даймлер инсталира на автомобил двуцилиндров двигател с шест конски сили. След успеха на този проект той поръча още 4 копия и ги продава с печалба.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 парфюма, които жените трябва да притежават през 2019 г.

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Първите дамски парфюми за 2018 г. – част 1

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, подходящи за лятото - част 2

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив