Най-изисканите дамски парфюми

Най-изисканите дамски парфюми

Очарованието на изисканата жена се състои от много характеристики и детайли. Но ако искате да представите себе си и да разкажете за себе си с възможно най-малко думи, то най-лесно може да го направите с правилно избран парфюм. Той ще ви обгради в нежен воал от истина и мистерия и веднага ще привлече вниманието на желания човек. Но ако все още не сте открили своя аромат, то сме избрали да ви представим част от най-изисканите дамски парфюми, които печелят сърца още с първото усещане.

Christian Dior Miss Dior

Christian Dior Miss Dior 2017 е създаден за романтичните и модерни жени, които са готови на всичко в името на любовта. Парфюмът се определя като цветен и елегантен, с доминиращи акорди на роза Дамасцена и роза от Грас. Нежното флорално докосване е подчертано с божествени плодови нюанси и дървесни нотки. Интересно е, че за много кратко време парфюмът се превръща в тотален хит, а всяка почитателка на колекцията определено оценява високо тази прелестна версия. Рекламно лице на кампанията Christian Dior Miss Dior 2017 е известната и обожавана актриса Натали Портман.

Christian Dior Miss Dior 2017 Парфюм за жени EDP

Chanel Coco Mademoiselle

Chanel Coco Mademoiselle - абсолютен ароматен шедьовър на модния лейбъл. Създаден е през 2001г. от парфюмериста Jacques Polge. Характерен ориенталски аромат, който изненадва със своята интензивна свежест. Невероятно нежен и привлекателен. Откриващ се със свежи пръски от портокал, подчертани с чувствено сърце, което разкрива прозрачните акорди на жасмин и роза, а топлите акценти на пачули и ветивер допълват елегантния силует на композицията.

Chanel Coco Mademoiselle Парфюм за жени EDP

YSL Black Opium

YSL Black Opium съблазнява с финес и изящност. И съвсем не е случайно, че парфюмът е носител на наградата „Аромат на годината” за 2015 г. Black Opium е създаден да пленява, завладява и покорява сърцата както на дамите, така и на господата. Сътворен е от група звездни парфюмеристи - Nathalie Lorson, Marie Salamagne, Honorine Blanc и Olivier Cresp , което е гаранция за високото качество на парфюмната комбинация.

YSL Black Opium парфюм за жени без опаковка EDP

Nina Ricci L`Air du Temps Eau Sublime

Nina Ricci L`Air du Temps Eau Sublime e разкошен и ослепителен парфюм, притежаващ слънчев цветен състав, в който всеки се влюбва. На върха на композицията е екзотичният цитрусов плод юзу, който има силно енергизиращо действие и не случайно се използва често в японската ароматерапия. Неговата свежест е последвана от прекрасно цветно трио, което включва карамфил, бели цветя и тубероза. Изискан мускус завършва ароматната мелодия, като й придава още повече чувственост. Nina Ricci L`Air du Temps Eau Sublime е дело на майстор-парфюмериста Калис Бекер.

Nina Ricci L`Air du Temps Eau Sublime Парфюм за жени EDP

Donna Karan DKNY Be Delicious

Donna Karan Be Delicious е енергичен и свеж аромат за жени, представен на пазара 2004 г. Неговата женствена, чиста и очарователна ароматна аура е много предпочитана и харесвана от много жени по света, които обичат лукса. Най-голямото му предимство е, че зарежда с настроение и радост всеки, който се докосне до него. Ароматът е създаден за енергични и жизнерадостни дами и смело подчертава тяхната женственост и деликатен сексапил.

Donna Karan DKNY Be Delicious парфюм за жени EDP

Dolce & Gabbana Light Blue

Dolce & Gabbana Light Blue е парфюм за жени с изключително прохладно присъствие, който  потапя в атмосферата на Сицилианското лято, ваканцията и свободата. Създаден е от парфюмериста Olivier Cresp. Представен е за директна продажба на пазара през 2001 година. Много популярен и красив свеж аромат, превърнал се в запазена марка за много жени най-вече заради изключително ярката му и характерна ароматна аура, която всеки от нас оцветява с различни нюанси.

Dolce & Gabbana Light Blue парфюм за жени EDT

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Първите дамски парфюми за 2018 г. – част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 женски аромати на Bvlgari

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Dolce Garden – най-новото изкушение от Dolce&Gabbana

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив