Най-добрите дамски парфюми за зимата

Най-добрите дамски парфюми за зимата

Както всеки сезон, така и зимата има своите аромати. И ако все още не сте успели да изберете своя, ще ви помогнем да се ориентирате в богатата палитра от най-добрите и обичани от жените по света зимни аромати.

Agent Provocateur Pure Aphrodisiaque парфюм за жени EDP​

Agent Provocateur Pure Aphrodisiaque парфюм за жени EDP Дамски парфюм

Agent Provocateur Pure Aphrodisiaque е уникален парфюм, който събужда сетивата и улавя същността на женската природа. Страстен и съблазнителен, неговият флорално-плодов характер моментално ще Ви плени. С него ще се почувствате като истинска богиня.

Ароматът се открива с вълнуващ коктейл от мандарина, ром и круша. Цветното сърце, разкрива уханията на магнолия, тубероза, орхидея и гардения. Чувствената база е съставена от мускус, кехлибар и дървесни акорди. Honorine Blanc е създател на това провокативно издание. Парфюмът е подходящ за ежедневието и романтичните вечери.

 

Aigner Cara Mia парфюм за жени EDP Дамски парфюми Aigner Cara Mia парфюм за жени EDP

Ако обичате елегантните и класически аромати и държите и през зимата да бъдете обгърната от такъв, то Aigner Cara Mia е вашето решение. Изискан, чувствен и освежаващ сетивата, този аромат е едновременно класически и модерен. Обгръща с нежен воал от любов, задълбочава емоциите, врича ни в дълбока вярност и ни потапя в страстен романтичен романс. Изключително елегантния флакон,е с присъствие на класик  и прекрасно се слива с характера на аромата.

Antonio Banderas Her Golden Secret Парфюм за жени EDT

Antonio Banderas Her Golden Secret Парфюм за жени EDT Дамски парфюм

Her Golden Secret е чувствен и наситен и разкрива цветен аромат, на който никой не може да устои. Мистериозно и игриво ухание с плодови акценти, създадено за жени, които вярват в себе си и притежават силен характер. А най-ценното на парфюма е, че дори и в студено време успява да разтвори напълно всяка една от съставките си и да създава усещане за изисканост, мистериозност и чувственост.

Chanel Allure Sensuelle парфюм за жени EDP

Chanel Allure Sensuelle парфюм за жени EDP Дамски парфюм

Ако обичате винаги да сте под светлините на прожекторите, то Allure Sensuelle е точно за вас. Дори и в по-студените зимни дни парфюмът запазва своя тайнствен, загадъчен и провокативен характер.  Той отваря ново измерение на женската чувственост, въплътена в изискани и вълнуващи ориенталски нотки. Захаросани плодове, пикантни подправки и тамян - всички съкровища на Изтока са събрани тук. Уникален, игриво непостоянен, загадъчен и ослепително бляскав. Това са само малка част от характеристиките на Chanel Allure Sensuelle . Специален парфюм, който подсилва женската сексуалност и фаталното излъчване.

Carolina Herrera Good Girl парфюм за жени EDP

Carolina Herrera Good Girl парфюм за жени EDP Дамски парфюм

Aко тази зима търсите нещо ново и неусещано до този момент, то „доброто момиче“ на Каролина Херера е точно за вас. Посланието на аромата, говори само з асебе си, а именно: "Толкова е хубаво, че не може да е лошо". Ароматната комбинация е изключително иновативна и се отваря с акорди тубероза и тонка, което пресъздава двойнствения характер на жената. Цветната вълна от бял жасмин Самбак и тубероза контрастират с мистериозните и дълбоки акорди тонка и какао.

Armani Emporio She аромат за жени без опаковка EDP

Armani Emporio She парфюм за жени EDP Дамски парфюм

Обикновено най-силното желание на дамите през зимата е да излъчват топлота, сигурност и уют. И тук на помощ идва не кой да е, а Armani със своя Emporio She - Секси, елегантен, топъл и с  лек намек за класика.

Christian Dior Joy Парфюм за жени EDP

Christian Dior Joy Парфюм за жени EDP Дамски парфюм

Ако дори и през зимата искате да ухаете на цветя и на слънце напук на студа, то Joy е вашият парфюм. С уникално име и усмивка на цветя и цитрусови плодове, Joy опиянява сетивата. Хармонично и опияняващо ухание, което се разгръща с по-фини нотки, обгърнати от топла и кремообразна база. Нежно ароматно докосване, което носи уют и неописуемо щастие.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Първите дамски парфюми за 2018 г. – част 1

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамските парфюми, които мъжете обожават

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

4 парфюма от серията Hermes Merveilles

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив