Най-добрите дамски парфюми на Versace

Най-добрите дамски парфюми на Versace

Versace Crystal Noir

Versace Crystal Noir Eau De Parfum е представен на пазара през 2004 година и досега остава любим аромат на поколения жени. Пищен, разкошен и богат, този шедьовър, създаден от парфюмериста Antoine Lie, изпуква магнетично излъчване и изключително голяма трайност. Жените, които го носят се усещат много секси, а мъжете около тях ги чувстват неотразимо женствени. Едно незабравимо ухание, от което винаги ще получавате още и още. Името на аромата може да се преведе като черен кристал и идеално приляга на изискания и изтънчен характер на парфюмния коктейл. Versace Crystal Noir EDP провокира чувствени и дръзки фантазии. Ароматната комбинация съдържа нотки на пипер, джинджифил, гардения, портокалов цвят, кокос, кардамон, кехлибар, сандалово дърво и мускус.

Versace By Versace

Versace By Versace е се появява през 2007 г. и веднага пленява сърцата както на мъжете, така и на жените. Така само за няколко месеца ароматът, носещ името на марката, се вписва категорично в групата на вечната класика. Модерен, свеж и много женствен, парфюмът е предпочитан и обичан от изтънчените и елегантни дами. Съдържа вълнуващи, чувствени и много елегантни нотки, обрисуващи съвременната, ексцентрична и ярка представителка на нежния пол. Ухание, което ще Ви осигури допълнителна доза елегантност и неотразимо излъчване. Versace By Versace е разработен с финес, класен парфюм, въплъщаващ характера на легендарната италианска марка. Композицията на аромата съдържа акорди на глициния, жасмин, гуава, орхидея, бял люляк, азалия, кедър, ветивер и мускус за дълготрайност.

Versace Pour Femme Oud Oriental

Oud Oriental е луксозно и много женствено издание, което зарадва женската аудитория през 2014 година. Единственият начин, по който уханието може да бъде описано, е като еликсир, който е "затворен" в магнетично-златна бутилка, отразяваща стила и класата на марката. Парфюмът е чувствен и опияняващ с качества на афродизиак – може да подлуди всеки мъж, влязъл в полезрението на жената. Ухание, черпещо вдъхновение от Близкия Изток - така загадъчен и интересен.  Луксозната композиция се отваря с ориенталски нотки на роза, която е подчертана с дързък шафран и нежно ухаеща фрезия. Сърцето е женствено и дълбоко, създадено от пачули, хелиотроп и виолетови нотки, съчетани с акорди на кожа, ванилия и сандалово дърво, които  съблазнят и омекотят финалните нюанси.

Versace Vanitas

Versace Vanitas е парфюм, предназначен за всички дами, които обичат ексклузивната елегантност и непреходната женственост. Ароматът е представен на пазара през 2012 г. и е дело на изящната  Dora Baghriche-Arnaud. Съставът на уханието представлява свежа, цветна и чувствена ароматна композиция, съставена от нотки свеж зареждащ лайм, уханна  фрезия и нежно тиаре,  вплетени с  кедър и бобова тонка, които завършват по  един  необикновен начин.

Versace Woman

Парфюмът се появява на пазара през 2000 г. и оттогава името му е записано със златни букви в каталога на марката. Уханието е истински въплъщение на модернизъм, елегантност и спокойствие, което изразява пленителната и нежна женска природа. Versace Woman представлява истинско чувствено и изискано начало, дадено му от връхните нотки от екзотични цветя – иланг-иланг, лотос, жасмин. Едно докосване от дъх на малина придава хармонично изящество на интензивния букет в сърцевината – тигрова лилия, кралска роза, божур. Мек завършек от амбра и ливански кедър обогатява уханието с дълбочина и плътност. Всичко това го прави перфектен избор както за ежедневието, така и за най-официални случаи.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

JLove – парфюм от линията на Дженифър Лопес

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, подходящи за лятото - част 3

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

4 парфюма от серията Hermes Merveilles

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив