Най-добрият коледен подарък за жена - парфюмът (част 1)

До Коледа остават само няколко седмици. И е необходимо да ги прекараме, не само като разпределим рационално времето си, но и така, че това, което правим, да има смисъл. И първото нещо, в която трябва да се убедите, е, че никой от хората, които обичате, няма да остане без внимание и подарък. А както показва статистиката, няма подарък, който да е по-универсален от парфюм с любим или просто красив аромат. В противен случай как ще си обясним такова голямо изобилие и разнообразие от кутии за подаръци, създадени от популярните парфюмни марки? Те са идеален подарък за всеки - за колежка в работата, за свекърва, за сестра, за любимата...

За това в тази статия ще ви представим коледните предложения на едни от най-известните в света модни кампании, които са се погрижили да улеснят своите почитатели, като създадат перфектният подарък за техните любими хора.

Подаръчен комплект парфюм и мляко за тяло J'Adore Christmas 2017 от Dior

"J'adore е идеална хармония на парфюмерийното изкуство - то съдържа велика история и съвременен почит на най-красивите есенции и естествени цветни абсолюти. J'adore е история не само за магията, но и за изкуството да взаимодействате с естествените съставки" , това казва парфюмистът Диор Франсоа Демаши.

Комплектът съдържа:

Парфюмна вода J’Adore Christmas, 50 мл Парфюмерно мляко за тяло J’Adore Christmas, 75 мл

Подаръчен комплект  парфюм и лосион за тяло Mon Guerlain от Guerlain  

Mon Guerlain е почит към възхищението на съвременна жена: силна, свободна и чувствена. От 1828 г. марката Guerlain олицетворява историята на парфюмерията. Парфюмеристите измислят нови смели решения, създаващи повече от 1100 различни аромати. Тиери Васер днес е петият парфюмер на Guerlain и неговото ново творение Mon Guerlain представлява ориенталски свеж аромат. Ароматната комбинация съдържа свежата лавандула Карл - специален сорт, който се отглежда в Прованс, както и индийски жасмин Самбак и бяло сандалово дърво от Австралия, в съчетание с чувствена таитянска ванилия Папуа Нова Гвинея.  

А богата гама от продукти за грижа за тялото Mon Guerlain удължават завладяващия аромат на парфюма. Леката топилна текстура на лосиона незабавно се абсорбира, обгръщайки кожата с мека сатенена обвивка. Продуктът дълбоко овлажнява кожата, давайки й невероятна нежност и деликатен изискан аромат на любимия ви парфюм.

Съдържание на комплекта:

Парфюмна вода Mon Guerlain, 30 мл. Лосион за тяло Mon Guerlain, 75 мл.

Подаръчен комплект  SI от Giorgio Armani

Парфюмът носи ярки, летни цветове, който правят по-прекрасни безбройните есенни и зимни дни. Той е светъл, оставяйки зад гърба си топъл пикантен послевкус. Идеален е за подарък за момичета и жени от всякаква възраст, които са чаровни мечтателки, преливащи от любов към света и позитивизъм.

Комплектът включва:

Si Perfume, 30 мл Si мляко, 75 мл

Подаръчен комплект  Good Girl от Carolina Herrera

Доброто момиче - свежо и светло, капризно и очарователно. Ароматът контрастира с необичайни и редки съставки. Сладки, очарователни нотки на жасмин  придават яркост и женственост, наситената страна е създадена от богати нотки на какао и опияняващите нотки на бобова тонка. Бадемите и кафето нoсят яркост и сила. а туберозата, екстрадирана по нов начин, позволява да се създаде богат благодатен аромат, който според Луис Търнър е един вид "коз в ръката на жената", придаващ й нежност и женственост.

Комплектът включва:

Good Girl парфюм за жени, 50 мл Good Girl  дезодорант, 150 мл  

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 на най-продаваните дамски парфюми на Givenchy

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Любимите парфюми на първите дами

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Подходящите дамски парфюми през лятото – аромат на свежест и...

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив