Любимите парфюми на първите дами

Предпочитани ухания на първите дами

След като в една от предишните ни статии разкрихме кой е любимият парфюм на една от най-влиятелните жени в света и евентуален бъдещ президент на Съединените американски щати - Хилари Клинтън, то сега ще ви запознаем и с предпочитаните ухания на други известни първи дами.

На съпругите на президентите им е трудно да избегнат медийното внимание. Под светлината на прожекторите всяка от тях изглежда зашеметяващо - перфектен стайлинг, подходяща прическа, красив грим, идеални маниери... Онова обаче, което усещат само журналистите, репортерите, телевизионните водещи, фотографите и видеооператорите, докато ги снимат, за да им се насладим и ние, са техните парфюми.

Както ще стане ясно, първите дами притежават уникален ароматен гардероб, който е израз на техния индивидуален стил и собствен характер!

Мишел Обама предпочита Creed

Съпругата на Барак Обама оказва особена почит на парфюмите на една от най-старинните къщи - Creed. Сред продуктите, които Мишел цени най-много, е изисканият Creed Love in White, в който се преплитат ароматите на кехлибар, ирис, ориз, пролетни нарциси и магнолия. Друг неин фаворит е и средиземноморският Acqua Fiorentina, отличаващ се с уханната комбинация на лимон, сандалово дърво, бергамот, кедър и слива.

Не е никак случайно, че Мишел Обама се спира точно на марката Creed. Тя е известна с това, че за производството на парфюмите си често обработва скъпоценни камъни по древна технология и по този начин продуктите й наистина са безконкурентни. Други известни техни почитатели са президентът Кенеди, император Франц Йосиф и неговата съпруга, кралица Виктория, Уинстън Чърчил и др. А в днешно време, сред величията, които ухаят на Creed, са Силвестър Сталоун и Робърт де Ниро.

Нанси Рейгън и любовта й към Estee Lauder

Вдовицата на Роналд Рейгън, която почина в началото на тази година на преклонната 94-годишна възраст, бе известна със своя специфичен стил и вкус. До края на живота си тя демонстрира своята класа както във външния си вид, така и в маниерите и поведението си, за това не случайно е провъзгласена за най-стилната първа дама на САЩ след смъртта на Жаклин Кенеди.

Сред любимите аромати на Нанси Рейгън е Estee Lauder Estee с неговата ярка алдехидно-цветна композиция, включваща нотките на лилия, дъбов мъх, дървесина, подправки, смола, роза и ирис. Друго, предпочитано от нея ухание, е и вече изчезващият Galanos, отличаващ се с уханията на ванилия, момина сълза, кипарис, гардения, здравец и дъбов мъх.

Всички обичат Ева Перон, а Ева Перон обича Floris Special 127

Ева Перон, първата дама на Аржентина и съпруга на президента Хуан Доминго Перон, е жената, която по време на своята кратка обществена дейност създава безброй исторически прецеденти, което я превръща в една от водещите политически и обществени фигури в целия свят. И за да покаже любовта и признателността си, аржентинският народ я нарича просто Евита.

През живота си боготворената от едни и мразена от други Евита остана известна само с един специфичен аромат, който историята ще запомни само и единствено с нейното име - Floris Special 127. В него се преплитат уханията на бергамот, портокал, роза, иланг-иланг, нероли , пачули, мускус и др.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, подходящи за лятото - част 3

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 марки парфюми за жени

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Lancome Idole - 2 рози в едно изящество

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив