В края на най-есенния месец подбрахме любимите дамски парфюми

Любими дамски парфюми

Изпращаме ноември, който ни очарова с красотата си – повече от всякога ни се ще да се впуснем в магията, която ни обгражда сред природата, и да се вдъхновим от нея, грижейки се за външния си вид. Ако има сезон, който дамите подчертано много да обичат, то това е есенно-зимният  – сега, повече от всякога, всички представителки на нежния пол се завръщат към любимите си трендове в облеклото и макиажа. Стори ни се, че ще е съвсем удачно да се погрижим и за парфюмната им колекция – за дамите днес специално събрахме някои от любимите ни ароматни есенции, които окачествяваме като особено подходящи за отиващата си есен и настъпващата зима.

Дами, знаем, че един нов парфюм не е никак излишен. Ако все още сте в търсене на следващата ароматна комбинация, която ще припознаете като своя, то попадате днес на точното място. Заповядайте с нас на едно уханно приключение – в света на парфюмите се открива по нещо за всеки вкус.


Красота и изящество от Calvin Klein тази есен


Beauty от модната и козметична марка Calvin Klein добре описва дамите – всяка жена е носителка на красота и изящество. За да ги подчертае, от марката й дават възможността да се докосне до един истински прекрасен аромат. Calvin Klein Beauty е свеж, ненатрапчив и запомнящ се парфюм, прославил се като един от най-предпочитаните благоуханни шедьоври за дамите п целия свят. Посветен е на онези от тях, за които добрата външност следва да бъде в крак и тон с вътрешната нагласа към себе си и света – една чудна смесица от хармония, мир и усещане за естетика. В композицията на аромата се натъкваме на:

  • Мускус – още с връхната си нотка парфюмът ни обещава трайност и плътност на аромата;
  • Жасмин – сърцевината е изградена от флорална нежност;
  • Кедър – завършващите дървесни акорди спомагат на цялостната композиция да придобие един подчертано земен нюанс;

С този парфюм всяка дама ще направи впечатление навсякъде – носенето на хубав аромат е едно от нещата, които правят всекиго незабравим в съзнанието на околните.

дамски парфюми


Кристалните отблясъци ни омайват през сезона


Вероятно, чувайки за изящество, всяка дама си представя бижута – отблясъците от множество скъпоценни камъни и накити със сигурност са гледка, която ще предизвика възторг у всяка жена. От Versace добре знаят това, вплитайки диамантената и кристалната концепция в направата на един от най-известните си и търсени аромати – Bright Crystal. Съдържанието му е наистина пленително – то прави реверанс пред дамите, които безспорно залагат на лукса и елегантността в своите ежедневни визии. Чудесният дневен парфюм добре приляга на целеустремената, страстна и мечтаеща жена. В състава му ни посрещат:

  • Нар и водни акорди;
  • Лотус, магнолия и божур;
  • Мускус, махагон и кехлибар;

Подчертано стоплящ и слънчев аромат, който ще ни напомня на последните дни от вече отишлото си лято за още повече уют и мекота през есента.


Неотмиращата класика не отстъпва първенството си в избора на дамите


Класическите аромати остават завинаги в историята – това са дамските парфюми, служещи за еталон в козметиката. Те завинаги ще останат в сърцата на милионите си почитатели, независимо с какви нови предложения ни изненадат брандовете. 1881 на Cerruti е един такъв дамски парфюм – неподлежащ на отминаващото време, непреходен, вечен. Слави се като любим на поколенията жени – ще го усетите и върху съвсем младо момиче, и върху вече зряла жена. Ето толкова обичан и предпочитан е той. А ние добавяме, че безспорно има защо. В съдържанието на красивия и притегателен флакон попадаме на:

  • Мимоза, ирис, виолетки, жасмин, фрезия, момина сълза, бергамот, роза;
  • Кориандър, тубероза, ирис, лайка, палисандрово дърво, нарцис;
  • Сандалово дърво, амбра, мускус и ванилия;

Този дамски марков парфюм категорично вдъхва удивление, магичност и несравнима флорална свежест. Перфектният придатък е към есенната модерна визия тази година.

парфюми за жени


Шанс за несекваща изящност през есента със Chanel


Марката Chanel дълги години властва над красотата на множеството си почитателки по целия свят. Свързваме я с изисканост, гордост, безупречен стил и елегантност, съчетани с борбеност и сила на духа. Chanel Chance е по-малко известен, но наистина притегателен и интригуващ дамски оригинален парфюм, който пробуди любопиството ни с добре подбраните си съставки в съдържанието:

  • Ананас, ирис, пачули, зюмбюл;
  • Жасмин и лимон;
  • Мускус, ванилия, ветивер, пачули;

Стоплящата база привнася мекота и уютни усещания – не е никак изненадващо, че все повече дами избират именно това ароматно изкушение на Шанел да бъде включено в парфюмната колекция.


Завръщаме се към Versace, продължавайки бижутерийната тематика


Versace Yellow Diamond ни навява усещане на слънце в бутилка – какво по-приятно усещане през есента, когато вероятно с носталгия се сещаме за отиващото си лято? От Versace действително добре знаят как да изградят един парфюм така, че да бъде носен като бижутериен аксесоар, изграден от скъпоценни камъни и брилянти. В този енигматичен и слънчев дамски парфюм долавяме:

  • Лимон, бергамот, круша;
  • Портокалов цвят, фрезия, мимоза;
  • Водна лилия, кехлибар, мускус;

Надяваме се успешно да откриете следващия си любим дамски парфюм за настоящата есен. Обгърнете тялото и съзнанието си с прекрасните и изтънчени благоухания, любими на дамите по света.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Bvlgari Le Gemme - шестте скъпоценни камъка при парфюмите

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Новият Narciso Rouge – мистериозен, съблазнителен и секси дамски...

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-популярните дамски подаръчни комплекти

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив