Lancome Idole - 2 рози в едно изящество

Lancome Idole - 2 рози в едно изящество

Всички знаем колко неустоим и вдъхновяващ е ароматът на розата. Прекрасното ѝ благоухание внесено във всеки аромат ще ви притегля и приласкава, докато не паднете в плена ѝ. Такива са розите – омайващи и изискващи внимание. А на тяхната неустоима основа е създаден опияняващият аромат Idole на Lancome.

Създаден от три от най-обичаните парфюмеристки - Шиамала Мезондьо, Адриана Медина и Надеге ле Гарлантежек – ароматът е лансиран на пазара през 2019 година, и успява бързо да покори сърцата на хиляди жени по света.

Lancome Idole парфюм за жени

Изключително интересно е създаването му. Специално за този аромат е създадена есенция от венчелистчета от розите, растящи в турския град Испарта. Испарта е познат с името „Градът на розите“, а различните сортове, растящи там са уникални заради почвата, на която растат, а благоуханието им може да пренесе всеки в рая. Затова и ароматът Idole е толкова специален. Но това не е единственото, което го отличава.

В него е заложен и ароматът на растящата в Прованс роза Centifolia, като по този начин съчетава два приличащи си и прекрасно допълващи се аромата. Ароматът на френската роза е желан заради уникалното създаване на сорта, а чистото му и сладко излъчване може да опияни дори човек с минимално обоняние.

Събирайки на едно място тези уникални аромати, от Lancome създават божествена есенция, която за още по-голям ефект е допълнена с още ароматни съставки. Встъпителните връхни нотки на бергамот и круша са внимателно и елегантно съчетани със сърцето от двете изящни рози, но и още повече подчертани от прекрасният индийски жасмин. А основата от бял мускус и ванилия правят цялата композиция екзотична по един невиждан досега начин. Добавете пачули и кедър и ще получите специалният аромат, наречен Idole.

Lancome Idole парфюм бутилка

Не можем да не споменем и бутилката – първа по рода си и изключително тънка. Хоризонталният ѝ силует, който е завършен със златна сферична капачка, олицетворява женската решителност. Докосвайки се до него няма как да не усетите хладната и модерна елегантност, която жените от 21 век притежават.

Това божествено съчетание е предназначено за жените, които знаят как да бъдат изискани във всяка една ситуация. Чист, блестящ и луксозен – ароматът на съвременната жена. Аромат, който сме убедени, че помиришете ли веднъж, няма да го забравите.

Готови ли сте да изберете перфектния си нов парфюм на Lancome?

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови дамски аромати сезон Лято 2016 година

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, които са подходящи за плаж

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, перфектни за подарък тази Коледа

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив