Кои са най-харесваните парфюми на Lolita Lempicka

Аромати от приказките

Lolita Lempicka е световно известен френски бранд, чието име е вдъхновено от романа „Лолита” и художничката Тамара де Лемпичка. Основател на бранда е дизайнерката Жосан Марис Пивида, а компанията е създадена през 1983 година като модна къща. Днес Lolita Lempicka е по-известна с парфюмната си колекция, съставена от висококачествени аромати. Продуктите на марката са вдъхновени от романтиката, приказките и неизмеримата фантазия, а това определено се харесва на младите дами, към които са насочени уханията. Първият парфюм на Lolita Lempicka е представен през 1997 година и е последван от серия невероятни аромати, които се подреждат сред най-успешните в цялата парфюмерийна индустрия. Всеки, който се е докосвал до приказния парфюмен свят на Lolita Lempicka знае защо това е така.

Кои са най-харесваните парфюми на Lolita Lempicka

Парфюмите на бранда са създадени от едни от най-добрите парфюмеристи в света като Аник Менардо, Беноа Лапуза, Морис Русел, Кристин Нейджъл и Ан Филипо.

За вас подбрахме едни от най-харесваните дамски парфюми на марката. Ето кои са те:

Si EDP by Lolita Lempicka

Това е дамски цветно-ориенталски парфюм, създаден от Кристин Нейджъл и Беноа Лапуза. Той разказва истинска романтична и мистична приказка за щастието в любовта. Лансиран е през 2009 година. Флаконът на Si Lolita е същинско произведение на изкуството. Формата му е на четирилистна детелина, декорирана със златни елементи. Всяко едно от листата наподобява формата на сърце и символизира женската красота, емоционалност и необятно въображение. Връхните нотки на уханието са на мандарина и бергамот. Сърцевината на парфюма е изградена от нотки на шибой, хелиотроп, грах и розов пипер. Основата е съставена от нотки на елеми, кехлибар, тонка и пачули.

Lolita Lempicka EDP by Lolita Lempicka

Това е първият парфюм на марката, създаден през 1997 година – магическо дамско ухание във вълшебен флакон, символизиращ любовта и женствеността. Аник Менардо е парфюмерист на изданието, а в годината, през която се появява на пазара, този парфюм олицетворява своеобразно бягство към мистериозния свят на женското въображение. Началните нотки на ароматната композиция са анасон, бръшлян и виолетка. Сърдечните нотки са на череша, бадем, перуника, женско биле, беладона и ирис. Базовите нотки на парфюма са пралина, мускус, ветивер, ванилия и тонка.

Lolita Lempicka Le Premier Parfum EDP by Lolita Lempicka

Това е новата версия на оригиналното парфюмерийно бижу от 1997 година. Основното ухание в този приказен дамски аромат е женското биле. Създател на парфюма отново е Аник Менардо, а флаконът е във формата на ябълка, която напомня градината на Едем. Уханието е лансирано през 2010 година. Връхните нотки на парфюма са на череша, анасон и бръшлян. Сърцевината ни потапя в нотки на беладона, женско биле, виолетка и ирис. Основата е изградена от ветивер, хелиотроп, мускус, пралина, тонка, ванилия и бадем.

Lolita Lempicka Elle L’Aime EDP by Lolita Lempicka

Това е горската фея на съвременните дамски парфюми. Новата приказка за любовта бе представена през 2013 година и все още не спира да се разказва. Уханието се отличава с изразена индивидуалност и неповторима чувственост. Създатели на деликатната ароматна композиция са парфюмеристите Кристин Нейджъл и Серж Мажули, които пресъздават ритуалите на любовта в едно единствено ухание. Началните акорди на композицията звучат под нотките на лайм, нероли и бергамот. Сърцевината обгръща с вълшебните нотки на жасмин, иланг-иланг и кокос. Базовите нотки са на ванилия, сандалово дърво и смирна.

Може да разгледате и останалите предложения на парфюми с марка Lolita Lempicka в нашия онлайн магазин, където имате възможността да се насладите на богата гама от качествени аромати на достъпни цени и коректно отношение от наша страна. Там можете да откриете и огромно разнообразие от оригинални парфюми на всички световно известни марки и да направите чудесен подарък за всеки повод… или просто ей така, защото всеки заслужава да ухае на стил, лукс и класа. 

Спечелете мъжките сърца с Lolita Lempicka ! Parfium.bg ще ви  предложат индивидуална консултация, която ще ви улесни при избора на подходящия продукт!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, които са подходящи за подарък за 8 март - част 2

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Любимите парфюми на първите дами

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на дамските парфюми на Guerlain

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив