4 парфюма от серията Hermes Merveilles

,

Hermes (Ермес или Хермес) е една от най-шикозните френски марки, известна със своите елегантни шалове, които са универсален белег за изисканост и стил; със славните си чанти, носещи имената на хора и с финия си порцелан. Hermes обаче са много популярни и с фините си парфюми, характерни със своя уникален аромат, особено тези от дамската линия Merveilles. Представяме ви ги в пълния им блясък!

Hermes Eau Des Merveilles EDT цена 121.99 за 50 ml  

Това е първият дамски аромат, който не съдържа флорални нотки и поради това успява да привлече дори интереса на мъжете. Освежаващите  портокалови и солени връхни нотки носят усещането за щастие в бутилка и ще ви накарат да видите звездно небе посред бял ден. Дори и след десет години на пазара, Eau Des Merveilles все още е уникален аромат, който кара хората да се обръщат след вас на улицата. Подходящ е и за онези, чиято кожа има непоносимост към козметика, а освен това има изключително постоянен аромат, когато е  поставен върху кожата.

Hermes Elixir Des Merveilles EDP цена 137.99 за 50 ml  

Този парфюм се появява на пазара две години след Eau Des Merveilles  и, както се вижда от името му, има мистично ухание. Вплетените нотки на оранжада и соленият привкус подчертават опушените и мускусни връхни нотки, а ароматът без усилие може да се задържи върху кожата от сутринта до вечерта. Въпреки присъствието им, кехлибарените нотки са лишени от типичната им сладникавост, а мускусът и дървесните нотки ви дават гаранция, че ще създадете естествена аура около себе си, без обаче да се натрапвате на околните. Парфюмът е универсален и е подходящ за най-различни поводи.

Hermes Eau Claire Des Merveilles EDP    

Въпреки че линията Merveilles е типичен пример за дамски парфюми, в които не се различават натрапчиво флорални нотки, които да напомнят за цветна леха, Eau Claire Des Merveilles, макар и не точно цветен, е малко изключение. Той има полъха на абстрактни цветя, който деликатно се усеща извън първоначалното богато впечатление за кехлибар, мускус, гори и бляскава ванилия. Не позволявайте това да ви спре, ако сте от жените, които не харесват цветни ухания –парфюмът по-скоро създава меко впечатление за сметана и нектар.

Hermes L'Ambre де Merveilles EDP цена 137.99 за 50 ml  

Кехлибарените аромати обикновено са топли и се грижат да ухаете невероятно секси. Този парфюм е изключително подходящ за по-хладно време, въпреки включената в състава му ванилия, която обаче е съвсем леко доловима и създава по-скоро пудрено усещане. Едно толкова френско ухание! Освен всичко това, в парфюма са включени тъмни опиумни нотки, които завършват аромата, правейки го още по-категоричен. Добра работа, Hermes!

Оставете оценка:

Подобни обяви

Към магазина

Последни публикации

Топ 5 парфюма, които жените трябва да притежават през 2019 г.
Най-харесваните парфюми с нотки на цветя
Най-скъпите марки парфюми – аристократичната история на марката Creed
За мъже - най-изисканите парфюми

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена
Toп 10 на мъжките парфюми, които ще са хит през 2016 година

Архив