Есен 2018: Новите дамски парфюми – Lancome, Armani и Prada

Най-новите парфюми на емблематичните Lancome, Armani и Prada, които са създадени, за да се влюбите в тях.

La Nuit Trésor À La Folie от Lancôme

Чувствен и богат аромат, разкриващ се в тънкото желание на неконтролируемото очарование. Ярката зряла роза се разкрива в съчетание със съблазнителните нотки на ванилия, пачули и семена. La Nuit Trésor À La Folie подчертава красотата и прави всяка нощ, прекарана под завесата на този оживен аромат, незабравима.

La Maison Lancome Oranges Bigardes от Lancome

Композиция на Кристоф Рейнау: "Отлична композиция, пресъздадена около любимата на всички парфюмеристи, нотка на горчив портокал". Уникалната интерпретация на горчивия портокал в дует с нотки на зрял оранжев цвят, увит в акцентите на димящия чай Ceylon, създава уникално усещане за красота и рядък и особен чар. Кристоф Рейно - майстор на парфюмерията, създава изкуството на парадокса, издига се и завладява в невидимото пътешествие на сетивата. Ще бъдете очаровани от вечната елегантност на Orange Bigarades.

La Maison Lancome Iris Dragees от Lancome

Композиция на Натали Лорсън: "В началото на този аромат беше желанието да се създаде женски аромат, изпълнен с мекота и прозрачна свежест, която да дава дълбочина и успокояващо удоволствие". Парфюмът на Натали Лорсън открива съвсем нов звук от аромата на цвета на ириса, съчетаващ двата си екстракта около бадемово-ванилово сърце, обвито в облак бял мускус. Една фина комбинация от гурме вкусове, която печели елегантност и е символ на чистота, мекота и изисканост.

La Maison Lancome Santal Kardamon от Lancome

Състав на Амандин Мари: "Исках да създам едно ново, различно разбиране за свежест  - така че да се покаже контраста на свежестта и пикантността. Композицията започва пикантно вместо с обичайните цитрусови плодове – но това е единствено началото на един многостранен аромат, който продължава със сандалово дърво, за да достигне апогея на Santal Kardamon. Сандалово дърво от остров Шри Ланка придава свеж звук с пикантен зелен кардамон. Съставът се отваря със сладки нотки на сандалово дърво, едновременно свежи нотки на сочна мандарина и пикантност на чушки. Нотката на кардамон подчертава и допълва новото тълкуване на наситената свежест. Ароматът завладява универсалността. Това е тайната на чара, която може да бъде отворена всеки път с нова изящна страна.

Si Passione от Giorgio Armani

Sì Passione - нов аромат от Джорджо Армани, който разкрива границата на образа на Sì. Това е аромат за жена, която е независима, много женствена и свободна. Перфектният наситен аромат е насочен към уверена жена, жена, която не се страхува да живее според собствените си правила и да казва "Да".  Si Passione  - нов аромат, нови емоции. Флорално-плодов аромат, създаден въз основа на основните нотки на Si (касис, роза, ванилия), разкриващ ярки нотки на круша, страстни нюанси на жасмин и чувствен кедър.

Les Infusions de Prada Mandarine от Prada

Infusion Mandarine Prada е аромат за мъже и жени, принадлежащ към групата на цитрусовите плодове. Това ново изданиена Infusion Mandarine е създадено през 2018 година от парфюмериста  Даниела (Рош) Андрие. Връхни нотки: портокал, зелена мандарина, листа от мандарина. Средни нотки: цвят от портокал и нероли. Основна нота оpoponax.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 марки парфюми за жени

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

“The One” на единствените Dolce & Gabbana

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Bvlgari Le Gemme - шестте скъпоценни камъка при парфюмите

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив