Есен 2018: Новите дамски парфюми – Chanel, Guerlain, Givenchy и Mugler

Най-вероятно сте забелязали, че през последните години все по-рядко и по-рядко на пазара биват пускани нови парфюми. Като цяло обаче, водещите парфюмеристи се стараят всеки сезон да стоплят душата ни с някоя нова колекция. А това е отличен повод да периодично да променяме вкусовете си, предпочитанията и навиците, и периодично да „отпразнуваме“ това събитие с ново стъклено шишенце, пълно с ароматна течност. Затова днес ви каним да се запознаете с най-новите дамски парфюми подходящи за есента...

Paris-Deauville от Chanel

Вдъхновен от пейзажите на брега на Нормандия, парфюмът „Paris-Deauville“ носи очарованието на тези огромни пространства в сърцето на свеж ароматизиран аромат. Ароматният цитрусов състав, който свързва зелените страни на босилека с блестящи спрейове от сицилиански оранжево, създава естествена ярка лъчезарна свежест.

Paris-Biarritz от Chanel

Вдъхновен от чистия въздух и енергията на баския бряг, новият аромат поглъща динамиката и духа на свобода, които и до днес остават основополагащи за марката „Шанел“. Светлият, леко плодов сицилиански мандарин акцентира върху блестящия блясък на струна от лилия от долината и прави този аромат да прилича на морски спрей, уловен от вятъра.

Paris-Venise от Chanel

Вдъхновен от чара и екзотиката на Венеция,“ Paris-Venise“ пренася вълнуващата атракция на този град, пълен с контрасти, на границата между Изтока и Запада. Композицията е построена на базата на игра на светлина и сянка, където същността на нероли подчертава топлите нюанси на източния кехлибарен акорд с нотки на ванилия и тонка.

Aqua Allegoria Passiflora от Guerlain 

Цялото очарование на аромата Aqua Allegoria се разкрива по поетичен начин и вдъхва непосредственост, която се представя с най-естествената комбинация от акорди. Кратката формула създава изискан аромат на невероятна свежест и дълбочина. Passiflora е нов ярък аромат, който изпълва свежестта навсякъде. Има екзотични плодове – нотката на маракуя е покрита с прозрачен воал, след което за момент следва слънчев иланг-иланг, след който се потапяте в прохладата на водните акорди. Затворете очи и ще бъдете транспортирани за момент в отдалечени страни ... Опитайте се да комбинирате няколко аромати на колекцията един с друг, за да създадете свой уникален вкус! Смесете Passiflora със следните аромати от колекцията Aqua Allegoria, за да получите най-сочни плодове миксове: Bergamote Calabria, Mandarine Basilic или Pera Granita.

Eau de Givenchy от Givenchy

Нежни цитрусови аромати, чувственост на слънчевата светлина върху кожата,  уханието на цъфтяща градина ... Всички тези скъпоценни асоциации, включени в състава Eau de Givenchy, събуждат въображението с пътуване до плажа. Бергамот, лимон и мандарина се допълват взаимно, създавайки мощна освежаваща вълна. Тогава неочаквано горчивината на бадема буквално ще те хване неподготвен, добавяйки  и мирис на зелена трева. Тогава портокалов цвят - деликатен, но с характер, се разкрива в цялото си великолепие. И накрая, облакът от мускус дава на композицията своя елегантен, уникален подпис.

Angel Fruity Fair от Mugler

Лимитираният аромат Angel Fruity Fair връща спомени за безгрижно детство и разнообразие от деликатеси и сладкиши. Ароматът се разкрива на три аспекта: I. Тютюнът съчетава соковете и пикантността на ягоди и други плодове. Голяма част от касиса се допълва от личи и ямбоза. II. Искрящият гръб: нежността на розата и обгръщащите нотки на пачули. III. Чувствително лице: въздушен акорд със сметана и ванилия. Angel Fruity Fair - истинско чудо за почитателите на гурмето!

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Дамски парфюми, които са подходящи за „Свети Валентин“

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

“The One” на единствените Dolce & Gabbana

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

5 дамски парфюма, подходящи за есента на 2017

Към магазина

Последни публикации

Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда
Ежедневните парфюми, с които ще се чувствате комфортно в офиса
Гурме аромати за студените месеци

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив