Есен 2018: Нови дамски парфюми – Hermes, Creed, Nina Ricci, Lacoste и Kilian

Нови дамски парфюми – Hermes, Creed, Nina Ricci, Lacoste и Kilian

Есента вече е на прага ни, а с нея на вратата чукат и най-новите предложения на Hermes, Creed, Nina Ricci, Lacoste и Kilian, които са създадени специално, за да направят есен 2018 незабравима. Новите аромати са подходящи за онези жени, които обичат да посрещат всеки нов сезон с нов аромат, с който заедно да започнат да създават нови и незабравими спомени и усещания – такива, които имат силата да топлят след това в студените зимни дни.

Kelly Calèche от Hermes

“Аромат на кожа и цветя - лек като крилото на ангел.“  (Жан-Клод Елена) Напомняйки за посещение в кожената работилница "Hermes", Кели Калеш обединява два символа на модната къща: чанта "Кели" и катинарът, който е символ на емблемата на "Хермес". В този парфюм обонятелните и тактилни впечатления на парфюмеристите намират своето въплъщение под формата на тънка кожа, обработена с любов и украсена с пресни листенца. Парфюмът представлява благородна цветна хармония.

Love In White For Summer от Creed

Топли летни дни, спонтанни пътувания и късни вечери, които постепенно се превръщат в разходки преди зората. Ароматът се разкрива от цветните нотки на българската роза и магнолия, припомнящи цветните летни градини. В сърцето на композицията се появяват дървесни нотки на кедър от Вирджиния, които постепенно са поети от индийско сандалово дърво и сладка ябълка. Този аромат не напразно е наричан "любов" – той изглежда и просто звучи така.

Chant d'Extase от Nina Ricci

Chant d'Extase е дует - както горещ, така и студен. Просто обръща света нагоре с краката! Върховите нотки са лимонови искри и истински афродизиак от розов пипер. Животът на тези първоначални нотки скоро преминава в чувствените цветове на шампанската магнолия и индийския жасмин, както и в сивия кехлибар, който наподобява аромата на кожата. Във фонов режим горещ хорд на ванилия и мускус се съпротивляват на свежестта на горните ноти.

L12.12 Pour Elle Eau Fraiche от Lacoste

Вдъхновена от емблематичната риза с къси ръкави L.12.12, създадена от Рене Лакост през 1933 г., на едноименната колекция от аромати, които лесно се разпознават от техните лаконични бутилки с логото под формата на крокодил, е новият дует - освежаваща тоалетна вода за Нея и за Него. L.12.12 Eau Fraîche Pour Elle се появява на игрището, припомняйки непроменената класика на поло риза и плисирана пола. Цитрусовият акорд подчертава енергията на новия аромат. След него следва сърцевина от цветя - женска магнолия, нежна лилия и перфектен бял жасмин. Тази великолепна игра завършва с фината нотка на пачули от Индонезия, обградена от дървесни и мускатни нотки. Като трофей, ярко розовата бутилка с изчистена, покрита с мразове база е коронована с крокодилско шампанско.

Moonlight in Heaven Croisiere от Kilian

Лимитираната парфюмна композиция повишава екзотиката до абсолютния резултат благодарение на комбинацията от сочни и съблазнителни нотки. Новият аромат се отваря със слънчеви, излъчващи акценти от лимон и бергамот нотки. В сърцето му има уникален атрактивен акорд на сочно манго и кокосово мляко, създаващи спокойна и уютна атмосфера. Арабският жасмин, съчетан с гурме бобови бонбони, ви пренася с мисли в истински рай на земята.

Оставете оценка:

Подобни Статии

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 5 на най-продаваните дамски парфюми на Thierry Mugler

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Нови летни парфюми за жени - част 3 (Nina Ricci, Armani, CH, Lacoste)

Маркови Парфюми от Parfium.bg 100 % оригинални

Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Към магазина

Последни публикации

Сладките парфюми, които обожаваме
Как да изберем парфюм за първа среща
Какво е нужно за производството на висококачествен парфюм
Как да откриете парфюм, който ви подхожда

Най-четени

Топ 10 на най-продаваните мъжки парфюми в света
Какво означават EDP и ЕDT – разликата между парфюм и тоалетна вода
Разликата между парфюм и тоалетна вода
Топ 10 на най-харесваните парфюми за всички времена

Архив